Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az idősebb férfiak félnek ha 18 év alatti lányokról van szó? Belemennének komolyabb kapcsolatba vagy csak kalandba?
Szerintetek kínos nekik ha bejön nekik egy fiatal lány? Vagy inkább félnek kapcsolatot alakítani velük a félreértések miatt? Ezért elhesegetik az érzést?
Itt az olyan pasikra gondolok akiknek tényleg tetszenek fiatalabbak. De ilyen 30, 40+ pasik.
Tudod ezzel mi a baj?
Lefekszel a 18 év alatti lánnyal. Ő zsarol minden szarral. Te nemet mondasz, ő kikiáltja, hogy erőszak volt és mész a dutyiba ahol a rosszarcúak téged rontanak meg, és sosem mosod le magadról azt a tettet amit sosem követtél el.
Köszi a válaszokat:) igazából szerintem a fiatalabb korosztályban is vannak olyanok,akik felnőtt szinten vannak. Nem szabad általánosítani.
Akkor ez a 18 ez elég meredek sok férfinak.
Jaj ember ne legyél már ennyire " én most felnőtt vagyok ezért minden erőmmel leírom a fiatalságot mert láttam 1,2 gyökeret". Képzeld mindenki lát nem normális embereket és rohadtul nem 17-8 évesekre gondolok.
Ennyire nem voltál gyerek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!