Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/Lányok ti melyiket választanátok férjeteknek?
Csak elméleti kérdés, nem kell mögé sokat látni, ha van párotok most képzeljétek el, hogy nincs egy pillanatra és így válasszatok.
Azt ne írjátok, hogy egyikse. Ha ezt gondoljátok inkább ne írjatok semmit, köszi :)
Szóval a két jelölt, tegyük fel ugyanannyira tetszik külsőre, arcra stb azaz nagyon vonzó nagyon helyes, nektek nagyon tetsző, felruházhatjátok olyan külső jegyekkel amilyenekkel akarjátok, mert nem ez a lényeg. Tegyük fel egzisztencia szempontjából is ugyanott állnak.
1, Olyan aki magabiztos, tele van önbizalommal semmivel sem lehet már zavarba hozni és élete során már sok lánnyal volt dolga, nem maradt ki semmiből, hogy így mondjam. Emiatt nyilván ért is a nőkhöz, testileg(szexileg) lelkileg jól kezeli őket, de már csakis értetek van oda, titeket szeretne, nem lépne félre vagy ilyesmi mert már túl van ezen.(Én írom ki a kérdést ezért én döntöm el, és nem csalna meg és kész nem kell kételkedni :D) Okos de sosem szerette az iskolákat se semmilyen beskatulyázást vagy kötöttséget(azon kívül amit irántatok érez) sosem lehet belőle papucsot nevelni vagy irányítani, rákényszeríteni valamire, mehetett volna a sima úton amin a legtöbben de ő a kanyargós göröngyöset választotta - ilyen karakán típus, férfias mellette biztonságban érezhetitek magatokat. Szeret a saját lábán állni, amit a fejébe vesz azt úgysem adja fel amíg el nem éri. Mindent meg akar adni nektek. Másoknak ritkán mutatja meg azt a gyengéd énjét amit nektek szokott, de ettől még alapjáraton kedves másokkal, nagyon jó humora van és a kis kalandokba és hülyeségekbe is benne van igazi "bűntársak" vagytok. Szeret meglepni csak úgy titeket, virág, apró ajándékok és mindig menne veletek valahova programok,utazás stb. "Enyém vagy kincsem" - Mindig ezt mondja
2, Olyan akinek szintén megvan a kellő magabiztossága a legtöbb helyzetben, illemtudó, jól nevelt, anyósok álma típus. Ezt jó értelembe gondolom, mert ahogy mondjuk az iskolában is mindenhol szeret maximumon teljesíteni emiatt jóba akar lenni és lesz is mindenkivel, szeret középpontba lenni, kicsit páváskodni. Neki nem volt még túlzottan sok nővel dolga előttetek, 2-3 max 4-re gondoljatok nem volt tipikus kiélős időszaka de állítása szerint neki ez nem is kell. Nem az a szabályszegő típus, szereti ha minden flottul megy, úgy ahogy lennie kell, mellette biztonságosan meg van tervezve az életetek, sokan álmodnak erről. Sokat fejleszti magát, művelt, imádja az ilyesmit és ezt szereti is megmutatni, hogy ő bizony intellektuális típus. Ha úgy van át tudjátok venni a gyeplőt, "nektek mindent" mert nagyon szeret titeket. Folyton szóbahozza a gyerek/családalapítás témát, neki fontosak ezek a hagyományok. Szeret otthon lenni, ha teheti otthon van veletek, csak ritkábban van külső program, de akkor szeret mutogatni titeket, elegáns vacsik, kiállítás, barátokkal levés stb. Szeret nektek mindent megadni, elintézni a dolgaitokat, megkönnyíteni amit csak lehet, kis életeteket ahogy csak lehet és szeret folyton a lehető legtöbbet veletek lenni. "Tiéd vagyok kincsem" - Mindig ezt mondja.
Na szóval? Meg is indokoljátok miért? Kort is írtok? Köszi
2!!!
(Kivéve a "mert ahogy mondjuk az iskolában is mindenhol szeret maximumon teljesíteni emiatt jóba akar lenni és lesz is mindenkivel, szeret középpontba lenni, kicsit páváskodni" részt, ezt egyszerűen nem értem, hogy itt mire gondolsz, így nem vagyok benne biztos, hogy ez pozitív :D )
Viszont kell bele az 1.-ből a "bűntárs" dolog, néha legyen benne őrültségekben, valamint a leírásod alapján lehet is papucs, meg nem is......ne legyen az. Tegyen értem, ahogy én is érte, de tartása azért legyen, és vállalja önmagát, ha pl mást gondol, mint én.
24L
Én valamiért úgy vagyok összerakva,hogy szeretem azt hallani,hogy az "Enyém vagy". Persze nem pszichopatás feelinggel. Volt olyan is,hogy kértem a férfit,hogy mondja ezt. Valakinek a másik jön be,nem baj ez. Ettől szép az élet,hogy sokfélék vagyunk! :)
20L
En az elsot valasztanam,mert o lazább. Jobban hasonlit ram,en is szeretem,ha kicsit kulon is mozgunk,nem 0-24-ben egymason csungunk. A masodik lehet tul komoly lenne hozzam, és megijesztene ezzel a gyerek es csaladalapitas temaval.
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!