Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak! Ti bókolnátok más nőnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti bókolnátok más nőnek?

Figyelt kérdés
Ha lenne otthon feleségetek,vagy barátnőtök. Csapnátok a szelet másnak,tennétek más nőnek megjegyzéseket?
2017. aug. 21. 23:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát szoktak. A férfiak már csak ilyenek. :-) 28N
2017. aug. 21. 23:10
 2/8 anonim ***** válasza:
nem
2017. aug. 21. 23:11
 3/8 anonim ***** válasza:
csak finoman
2017. aug. 21. 23:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen, ilyen vagyok.
2017. aug. 21. 23:16
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem fogadnak fiúkról semmi felé bókot,mert tudom
2017. aug. 22. 00:22
 6/8 anonim ***** válasza:
49%
Amíg otthon minden rendben, biztos, hogy nem.
2017. aug. 22. 01:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Semmilyen körülmények között sem! Elég vot belőle! Aki szép, az úgy is tudja magáról, felesleges neki mondani. Az ajtót sem nyitom ki nekik többször, úgy sem divat manapság és legalább nem néznek gyökérnek amiért próbálok udvarias lenni. :/ Sajnos ez a tapasztalatom. Maximum egy olyan nőnek bókolnék aki nem annyira vonzó a legtöbbek számára, de nekem mégis tetszik.
2017. aug. 22. 06:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Hová gondolsz, ne bolondozz, jújjj, dehogy, isten őrizz, nem tennék ilyet soha, még s gondolata is megrémít...
2017. aug. 22. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!