Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 30 ev koruli ferfiak! Hulyiten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 ev koruli ferfiak! Hulyitenetek egy csajt, akit alig ismertek azzal, hogy tetszik nektek, udvarolnatokneki, bokolnatok neki?

Figyelt kérdés
2011. júl. 27. 12:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem az egy gerinctelen dolog, ha valakit csak hülyítesz! Mire jó az? Hogy szórakozz egy jót? Képzeld el azt, ha veled csinálnák ugyan ezt. És mi van ha beléd szeret a csaj, te meg nem akarsz tőle semmit? Kicsit át kéne gondolnod a dolgokat, mielőtt cselekszel!
2011. júl. 27. 12:16
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem en vagyok az a harmincas ferfi! Velem tortent meg az, hogy bokolgatott, udvarolgatott nekem egy 30 eves ferfi. Vannak olyan baratnoim, akik azt momdjak, hogy tuti hulyit, mert mit akarna tolem; egy 18 evestol.
2011. júl. 27. 12:22
 3/7 anonim ***** válasza:

Akkor sorry!!:) Szerintem hagyd a fenébe a pasit! :) Nehogy megszeresd, és akkor utána jelentse be, hogy csak hülyített.Az a célja, hogy szeresd meg, utána meg röhög egy jót, hogy megint talált egy csajt, akit magába bolondított. Tapasztalat! :)

18/L

2011. júl. 27. 12:28
 4/7 anonim ***** válasza:
89%

Max szexet akar, elég egyértelmű.

Egy 18éves kislány éves mit tudna adni egy 30as pasinak a szexen kívűl?

Most majd jönnek azok, akik ezt megcáfolják.

A kérdésedre válaszolva én személy szerint nem "hülyítenék" senkit. Mert nincs értelme. Tudod túl sok itthon a tükör, és szeretek tiszta lelkiismerettel belenézni.

31/F

2011. júl. 27. 12:30
 5/7 A kérdező kommentje:
De keso, mert mar megszerettem. Rendes a srac, csak vannak olyan okos "baratnok", akik alig varjak, hogy valami rosszat tudjanak mondani. Nem tudom, hogy hulyit-e vagy tenyleg tetszem neki, de nem latom ertelemet, hogy magaba hulyitsen ha nem kellek neki. Nem ugy ismertem meg, mint aki bunko lenne. Sot...
2011. júl. 27. 12:49
 6/7 anonim ***** válasza:
2011. júl. 27. 12:50
 7/7 anonim ***** válasza:

Bármi elképzelhető, de alapból nem hinném, hogy 18 éves csajt szeretnék tartós kapcsolatra. Flörtölés, futó kaland persze simán belefér, amiből tényleg bármi is lehet.

32/F

2011. júl. 27. 13:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!