Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez így korrekt?
3 hét net, 2 hét élőben, komolynak indult, szex is volt többször is, aztán 1 kisebb "kirohanás", saját problémák miatt és utána egy szó nélkül lelépett a srác.
Tudom, hogy hülye voltam, de szerintem akkor sem fair.

Nem korrekt. De válogasd meg jobban, a partnereidet.
Valószínűleg csak egy kis szexet keresett, és jól jött a casus belli, hogy leléphet az első balhénál. Ha komolyabbat akart volna, akkor megbeszélni próbálja, nem pedig örül, hogy húzhat.

#3-as: igazad van!
Ennek ellenére azt gondolom, hogy egyetlen kirohanás -még ha nagyon durva is-, nem elegendő arra, hogy azonnal lelépjen valaki, ha szereti a másikat.
Nekem is volt olyan lány az életemben, akiről kiderült, hogy egy igazi hétfejű sárkány, de azért nem az első alkalom után pattantam, kapott pár lehetőséget, mikor nem lett változás, akkor léptem

Szokásos kereszteshadjárat a netes ismeredés ellen... Dicsértessék...

Hát, ha nekiáll törnizúzni vagy trágár módon sértegetni akkor azért elgondolkodnék, hogy nincs-e valami idegbaja.

@8: jogos, de azért feltételezzük, hogy a "kisebb kirohanás" kategóriát még ha szépíti is a kérdező, akkor sem valami pszichológiai eset kirohanást akar vele elfedni
(bár, lehet, hogy csak én vagyok naiv, a múltkor egy fiatal szerencsétlen lánynak akadtam tanácsot adni itt, elmondta, hogy milyen kis elesett, aztán elkövettem azt a hibát, hogy elsütöttem egy poént, ami nem tetszett neki. Kiderült a kis elesett, törékeny virágszálról, hogy komolyabb szókincse van, mint egy bútorrakodónak a kocsmában, és agresszívebb, mint egy tacskó. Szóval, lehet igazad van :))

idegbeteg partner senkinek se kell
de a 3 hét net után én már egyből azt mondom, hogy felejtős
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!