Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezt így intézni mennyire korrekt?
Szóval van egy lány aki tetszett mindig is, ismerkedtünk is, csak hát én komótos vagyok, nem szokásom ráhajtani senkire, akkor se ha sokat gondolok rá. Meg pl. a Facebookon van hogy 1-2 napig nem válaszolok, de ilyet a barátaimmal is teszek, csak a családtagoknak felelek egyből.
Meg láttam is a lányon hogy tetszek neki, ezért eleve nem volt mit siettetni, úgy véltem minden sínen van.
Erre mikor legutóbb megint kerestem hogy randizzunk, közölte, hogy nem lehet. Kérdeztem miért?
És valami ilyesmit írt, hogy megértő volt mikor nem értem rá válaszolni neki napokig. Megértő volt mikor túl elfoglalt és fáradt voltam randizni vele. Megértő volt mikor nem kerestem őt, mert nekem ez a tempó kényelmes. Úgyhogy most legyek megértő vele, amiért összejött valaki mással.
De nem értem, miért nem jelezte előbb a problémát, így faképnél hagyni bunkóság azért, még ha nem is felelt meg neki a stílusom.

Szerintem ő azt hiszi hogy van/volt neked más, vagy azt hogy nagy ívben letojod.
Egy kapcsolatért tenni kell. Ne csodálkozz hogy így jártál, én se vettelek volna komolyan.
N

Meg ne haragudj, de ez nem így működik, hogy amikor neked feláll hogy végre válaszolj neki, akkor ő ugrani fog.
Mit képzelsz magadról? Hogy amíg te rendezgeted a dolgaidat meg válaszolsz a családodnak meg ellustálkodod a dolgot...addig ő majd apácának fog vonulni arra gondolva hogy majd csak méltóztatsz válaszolni. Aztán ha nem , akkor így járt és vénlanyként illetve apácaként fog elpusztulni.
Elég köcsögökcske vagy, hogy még neked áll feljebb.

Jajj, de jót nevettem, köszi a posztot!
Elképzeltem, milyen döbbent fejet vághattál a válasza láttán :D N

Teljesen érthető :D
Nem fog rád várni örökké szegény lány csak mert neked megfelel, hogy szórakozol az idejével is meg vele is. Ha valakitől tényleg akarsz valamit akkor nem húzod az időt meg vagy vele ilyen érdektelen.
Szerinted mégis hogy lett volna korrekt ezt intézni??? :DDDDD

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!