Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám úgy intézni hogy újra járni tudjunk?
Figyelt kérdés
Kb 2 hete szakítottunk. Én szakítottam a fiúval akibe szerelmes vagyok. Az ok nem érdekes, csak az, hogy szerintem én voltam megbántva, és nem is magunk miatt szakítottunk.. Nagyon hiányzik! Többször keresett, de én elutasítottam. most már két napja nem jött, és nem is írt. Szeretném, ha visszajönne, de magától. Hogy intézzem úgy, hogy ő akarja?
Szeretem Őt és tudom, hogy Ő is szeret.
Nem tudom, hogy mit csináljak. Már nagyon bánom, hogy ennyire sértődős voltam. Ha hívom, mit mondjak neki?
2012. okt. 17. 00:44
1/5 BubisBublek860 válasza:
Istenem...Szegény srác vissza akart menni de te nem engedted...Nem értem, most mit vársz...Menjél te elvégre te szakítottál vele. Eddig keresett nem érdekelt most már 3 napja nem keres és már egyből vissza akarod kapni...Mi értelme volt így a szakításnak....?
2/5 BubisBublek860 válasza:
Komolyan mondom nemértem a nőket. (Nem általánosítás)
3/5 A kérdező kommentje:
Mit nem értesz? Szeretem, és vissza akarom adni magamat neki. Nem én hibáztam, csak abban, hogy szakítottam vele. Ő is szeret és azt akarom , hogy visszajöjjön magától. Szeretnék megbocsájtani neki.
2012. okt. 17. 09:44
4/5 anonim válasza:
most ebben mi volt a jó? játszottad a megsértődöttet, ő vissza akart szerezni Téged, Te elutasítottad, majd most meg várod, hogy megint jöjjön, és kaparsz utána-.-
5/5 A kérdező kommentje:
Ha úgy gondolod, hát kaparok, mert Ő az isten!
2012. okt. 17. 11:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!