Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek korrekt amit ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek korrekt amit ez a srác csinál?

Figyelt kérdés

Adott egy baráti kör , akik egy helyre járnak táncolni, társas táncokra gondolok. A srác nagyon jó táncos, nagyon odafigyel a partnereire, igazi élmény vele táncolni. Elég sok kapcsolata volt táncos körökben, de egyik sem mond róla rosszat, van aki bármikor visszafogadná.

Szóval ez a srác azt a játékot űzi, hogy szinte kizárólag azokat a lányokat kéri csak fel táncolni, akik számára szimpatikusak vagy korábban volt köztük valami. Nem nyomulós, kedves és előzékeny, éppen azért sokan kedvelik. Viszont ha kinéz magának valakit, akkor kezdeményez ezerrel, nem azonnal ront a házba, de 1-2 hét után szóba hozza a randit és ezzel van a bökkenő. Ha visszautasítják, lerázzák, akkor utána teljesen megváltozik, teljesen hidegen viselkedik a másikkal, átnéz rajta,nem keresi tovább a társaságát és nem kéri fel többet. Olyan mintha megsértődne, de nem ellenséges. Nem tudom, hogy ezt szándékosan csinálja a másik féllel, de aki korábban megtapasztalja, hogy milyen vele táncolni az a fellegekben van,majd ha elutasításra kerül a sor, akkor meg megy a süllyesztőbe, mintha korábban nem is ismerték volna egymást.

2017. júl. 22. 10:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen korrekt, mi a probléma ezzel?
2017. júl. 22. 10:56
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Korrekt a srác, nincs ezzel baj.

19/L

2017. júl. 22. 11:05
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen normális a dolog, aki nem dobja le a bugyit, azzal mit kezdjen?

Az lenne a dong, ha utána bunkó lenne. Lezárta, jöhet a következő jelölt. Mindig lesz, akinek leesik a bugyija.

2017. júl. 22. 11:12
 4/13 anonim ***** válasza:
65%
Miért, te keresed annak a társaságát, aki téged elutasított? Ha a csávó nem bánt senkit, akkor teljesen normális, hogy meg akarja tartani a távolságot azokkal, akik őt lepattintották. Másrészt ti is szartok a férfiak érzéseire, ha elutasítjátok az illetőt (néha bunkón, néha sunyin, csak úgy szó nélkül lelépve), engem is rengetegszer elutasítottak már a nők, és 99%-ban úgy megszakadt a kapcsolat, mint a huzat, én is hisztizhetnék, hogy micsoda mocskok, de bármilyen rosszul is esik, elfogadtam azt, hogy ne keressük többé egymást. Ha irigykedsz, mert rád nem figyelt fel a srác, vagy téged valamiért elutasított, de te belezúgtál, az nem az ő hibája.
2017. júl. 22. 11:13
 5/13 A kérdező kommentje:
A probléma szerintem az, hogy először szándékosan megmutatja milyen jó dolog, ha valakit kedvel, közel ereszti magához, elhúzza a mézes madzagot, majd szándékosan választás elé állítja a másik felet aki csak a 2 véglet közül választhat. Az az érzése mintha csapdába esett volna és nem tudja melyik kezébe harapjon. Szerintem sokkal korrektebb lenne ezt az elején tisztázni, hogy köszi, de éppen van párom.
2017. júl. 22. 11:14
 6/13 anonim ***** válasza:

5: Ha éppen van párod, akkor mit pörögsz azon, hogy nem lehetsz vele?! Ez a te problémád, nem a srácé. Illetve még a "párod" problémáka, hogy a csaja más pasival akar a "fellegekben járni".

A te választásod miatt ne másokat okolj! Neked most gyakorlatilag az a bajod, hogy nem lehet mindent egyszerre, nem kaphatod meg a táncolós pasitól is a párodtól is azt, ami tetszik bennük.

Ez van.

2017. júl. 22. 11:30
 7/13 anonim ***** válasza:
21%
Látom, a gyakoris nőknek megint fájt az igazság. :) Mondjuk nem is csodálom, ismerve az itteni női felhozatal egy részének minőségét.
2017. júl. 22. 11:37
 8/13 anonim ***** válasza:
77%
Mert a gyakoris csávókért egy nőnek össze kell tennie a 2 kezét. :D
2017. júl. 22. 12:04
 9/13 anonim ***** válasza:
kerjuk a kerdest attenni a dedos (tini) kategoriaba
2017. júl. 22. 13:29
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne lenne korrekt?

Nemet mondtál neki, nem foglalkozik veled többet.

2017. júl. 22. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!