Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiú egy baráti kapcsolatban hívhatja cicának, szépségnek a lányt? Most komolyan ez korrekt- vagy mit akar a srác?
Az ilyen "partiarc" körökben igen, de ott annyit ér aki mondja is meg akinek mondják is.
Amúgy én nem mondanám. H avalakinek mondon ezt az már jóval komolyabb mint egy "haverság"
én pl utálom ha bárki lecicáz, le édesez, drágázik -.-"
még a barátomnak se nagyon birom de elviselem :'D
most ez picit off, de végülis témához illő..
ha kincsem-nek hív? szerintem az nem cica szintű.. jelenthet valamit? (nem a parti-arc társaság, normál emberek közt)
L/18
nem tudom.. partiarcokat nem ismerek,ez a srác sem kimondottan az,már amennyire ismerem..
szerintem a kincsem azért már.. olyan.. meg a csillagom.. valamit csak akar..
aztán volt olyan fiú,aki számomra barát volt,de báránykámozott meg stb.. és kiderült,hogy járni akart..
egyébként ma meg a kérdéshez kapcsolódó fiú új becenevet talált ki a cica,szépség mellé: angyal...
úgyhogy mit akar???szerintetek szakítsam meg vele a kapcsolatot?? ez nekem már túl sok 1 "baráti kapcsiban" nektek nem???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!