Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet olyankor tenni, ha a kiszemelt nő foglalt?
Figyelt kérdés
Ha olyan nő tetszik, aki foglalt, akkor mit szabad tenni és mit nem? MI a helyes cselekvés? El szabad neki mondani hogy tetszik, vagy ha már foglalt, akkor ezt nem illik? Ki volt hasonló helyzetben? Ki milyen lépést tenne vagy milyent nem?2017. aug. 21. 10:06
11/22 anonim válasza:
Azok, akik azt tanácsolják nosza rajta, csinálja!
Akkor is ezt, mondanátok és annyira helyeselnétek, a saját párotokat akarná "ostromolni" valaki?
Hogy jaj, mit számít, kavarj csak bele?
Na, persze! Idióták!
12/22 anonim válasza:
Jó kérdéd...én mindenesetre nem kezdeményeztem soha foglalt csajnál. Szerintem nem helyes. Na az már érdekesebb, amikor egy foglalt csaj/ nő kezdeményez nálam...
13/22 anonim válasza:
Naná, hogy akkor is ezt mondanám. 100 %-ig megbízok a páromban.
14/22 anonim válasza:
Megtartod magadnak az érzelmeid, nem tiporsz mások kapcsolatába, mivel ember vagy és ezért képes vagy tudatosan fölül írni az ösztöneidet.
15/22 anonim válasza:
Ha ő jól ismerne téged, és ő is szeretne veled lenni te sem vagy közömbös neki akkor próbálkozz nyugodtan.
De ha ő nem érez lóf**aszt sem és nem is tud rólad akkor jobb lépni.
16/22 anonim válasza:
Szerintem ahhoz jogod van, hogy elmondd neki, amit érzel, az már más lapra tartozik, hogy ő mit lép erre, mert neki is joga van téged elutasítani. Úgy gondolom, hogy két értelmes ember meg tudja beszélni ezeket a dolgokat, és ha az elutasított fél képes tolerálni a másik döntését, el tudja fogadni azt, hogy nem lehet közöttük semmi, akkor simán maradhat a jó viszony (persze ha mindketten akarják). Másrészt viszont semmit sem jelent az, hogy valaki kapcsolatban van, attól az még simán lehet valami szutyok, amiben csak vergődnek, vagy lehet egy távkapcsolat, amikor mondjuk havonta egyszer találkoznak egy-két napra, amiről megint csak tudjuk, hogy az esetek zömében hosszú távon nem működik. A megcsaláshoz csak annyit tennék hozzá, hogy állandóan azt hallom-látom, hogy "ha veled megcsalja valaki a párját, akkor a te párodként is ugyanezt fogja eljátszani". Nos, ez szerintem nem feltétlenül igaz. Lehet, hogy te jobb leszel, mint az előző párja, vagy nem távkapcsolatban fogtok élni stb., szóval ez sok mindentől függ. Persze nyilván vannak olyanok, akik mindig megcsalják az éppen aktuális párjukat, de ez szerintem nem 100%-ban jellemző mindenkire. Én azt mondom, beszélj a nővel, és tisztázzátok, ehhez jogod van, ahogy azt már az elején is írtam. Egyébként én most pont olyan helyzetben vagyok, hogy egy távkapcsolatban élő lány kezdett közeledni hozzám, bár nem léptünk át semmilyen határt, csak beszélgetünk, együtt megyünk egy-két programra, meg van testi kontaktus (de semmi csók, semmi taperolás, csak simogatások).
17/22 anonim válasza:
#14: Miért ne lenne ember az, aki normális módon előadja az érzéseit, problémáit? Miért kell "állatnak" tartani az ilyet? Miért lenne egy kapcsolat eltiprása az, ha valaki elmondja, hogy többet érez a másik iránt? Miért kellene elfojtania magában azt, amit akár ki is beszélhet? Ezzel nem aláz meg senkit, nem csal meg senkit, nem okoz semmilyen kárt senkinek. Most komolyan azt hiszed, hogy ezzel tönkre lehet tenni egy embert vagy egy kapcsolatot? Istenem, ilyen prűd és maradi felfogás mellett nem csodálom, hogy ennyi lelkileg megnyomorodott ember és tönkrement emberi viszony van, nehogy már meg merjük beszélni a dolgainkat egymással, inkább dugjuk a homokba a fejünket, aztán majd lesz valami...
18/22 anonim válasza:
Jellemző a nagyokos gyakorisokra, hogy a mondókámmal szemben ellenérveket nem tudnak felsorakoztatni, és képtelenek elfogadni azt, hogy más szemszögből is meg lehet vizsgálni a dolgokat, és nem tudják tolerálni az övékétől eltérő véleményeket, csak agyatlanul lepontozgatnak. Hát legyenek boldogok, ennyi örömük legyen az életben.
19/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ez bizonyára egy nehéz helyzet. Két lehetséges szerintem, az egyik, hogy magunkat tartjuk szem előtt és elmondjuk, amit érzünk, illetve az, hogy a másikat tartjuk szem előtt és nem keverünk. A kérdés az, hogy idővel magunknak mi a rosszabb. Az, hogy egy életen át azt mondjuk, hogy mi lett volna ha... Vagy a másik helyzet az, hogy megpróbáljuk és elmondjuk, amit érzünk. Ha nem próbáljuk meg az is rossz, ha elutasítanak (normál helyzetben az lenne a helyes dolog) az is nagyon rossz. A szerelem nem egyszerű, az tuti...
2017. aug. 21. 12:51
20/22 anonim válasza:
#19: Ez hülyeség, hogy ha elmondod, akkor a másik ember érdekeit nem tartod szem előtt. Ezt csak az itteni lelki nyomoroncok állítják, abban még nincs semmi bűnös dolog, ha valakinek elmondod az érzéseidet, max. azt mondja, hogy nem, és kész. Ezzel nem lehet szétverni egy kapcsolatot, ha meg szétmennek, akkor nem te okoztad, mert valószínűleg egyébként is szar volt az a kapcsolat. Neked is jogod van a kulturált önérvényesítéshez, egyébként is neked szar a helyzeted, mert te szenvedsz, minek tetéznéd még ezt azzal is, hogy elhallgatod a dolgokat? A mások kapcsolatába való beavatkozás az lenne, ha lesmárolnád vagy megdugnád a csajt, nem az, hogy elmondod neki, hogy benned mi kavarog. Nagyon merevnek/primitívnek kell lenni ahhoz, hogy ebben valami rettenetes dolgot lássunk. Volt, hogy pl. én is találkozni szerettem volna egy lánnyal, de elmondta nekem, hogy alakulóban van egy kapcsolata, de ettől levelezhetünk. Megértettem, azóta is jó viszonyban vagyunk, és neki sem dőlt romba az élete. Az értelmileg és érzelmileg intelligens emberek tudják kezelni az ilyesmit, nem hinném, hogy borzasztó nagy lelki traumát okoznál a csajnak, ha beszélnél vele, szakítani meg szerintem végképp nem fognak. Ha elmondod, és elutasít, akkor biztosan fájni fog, de legalább le tudod zárni az ügyet. Máskülönben meg pl. a te érdekeidet ki fogja szem előtt tartani, ha nem te magad? Márpedig neked is jogod van az érzelmeid kinyilvánításához. Ezt csak azok tagadják, akik képtelenek kezelni az efféle helyzeteket, vagy netán gyávák, és inkább elmenekülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!