Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az olyan jó nőket is visszauta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az olyan jó nőket is visszautasítaná valaha valaki, mint Angelina Jolie vagy Mila Kunis?

Figyelt kérdés

2017. aug. 19. 16:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
62%
Ők is büdöset kakkantanak, bármilyen hihetetlen :D
2017. aug. 19. 16:52
 12/22 anonim ***** válasza:
67%
Kinek mi a jó nő, nekem pl egyáltalán nem jön be Mila Kunis, és Jolie sem különösebben az esetem.. nekem aki nagyon tetszik(vagy tetszett) az Sarah Michelle Gellar(A Kegyetlen Játékokban különösen tetszett,teljesen rákattantam és csak miatta néztem meg a komplett Buffy szériát.. iszonyat szxr sorozat amúgy szerintem,de Buffyka nagyon cuki volt), vagy Jennifer Love Hewitt(ő is főleg fiatalabb korában)..
2017. aug. 19. 17:10
 13/22 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, hogy a szarráphotoshoppolt képeket venném alapul, felesleges a számba adni ilyeneket. Pusztán annyit mondtam, hogy szeretik elővenni a hírességekről a lehető legszarabb képeket, mintha nem lehetne akárkiről rémes fotókat lőni, akármennyire is csinos amúgy.
2017. aug. 19. 17:16
 14/22 A kérdező kommentje:
Sarah Michelle Gellart adom, de a Buffy zseniális. Mondjuk inkább csak az első három évad, ahol még nem vált ketté a történet.
2017. aug. 19. 17:17
 15/22 anonim ***** válasza:
67%
Ja igen, az első pár évad jó volt, nekem onnantól kezdve vált kissé bénává a sorozat amikor Buffy egyetemre kezd járni.. de összességében egy jó sorozat, SMG Buffy pedig irtó sexy :)
2017. aug. 19. 17:58
 16/22 anonim válasza:
Ha szeretek valakit akkor kb. lesz...om hogy néz ki a másik nő, lehet az Mila Kunis, Emma Watsonstb.
2017. aug. 19. 18:01
 17/22 anonim ***** válasza:
AJ szerintem nem gyönyörű, és ráadásul rettentő ellenszenves. MK meg fogalmam sincs milyen...
2017. aug. 19. 18:04
 18/22 anonim ***** válasza:

Jolie esetleg a croft forgatása idején meg fiatalabban nézett ki jól, most már egy 50-esnek simán mondanám.

Nem szép, ráadásul beképzelt is.

2017. aug. 19. 18:16
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Simán. Attól, hogy egy nő jól néz ki(Mellesleg, ki tudja, hogy milyenek smink nélkül?), még egyáltalán nem biztos, hogy menne vele az együttélés.
2017. aug. 19. 18:56
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Angelina Jolie egyáltalán nem jó nő, mert anorexiás, Mila Kunis elmegy, de még egy külsőre számomra ideális nőt is visszautasítanék, ha sík hülye vagy elviselhetetlen.
2017. aug. 19. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!