Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szégyelnem kellene, hogy 19...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyelnem kellene, hogy 19 évesen nem voltam fiúval és még barátom se volt?

Figyelt kérdés

Bántó üzeneteket kérlek ne írjatok.

Előre köszönöm a válaszokat.

2017. aug. 17. 21:24
 1/7 anonim ***** válasza:

Ugy erzed, hogy szegyellened kellene?

Egyebkent nem.

Lanykent barmelyik masodpercben lehetnel fiuval, ez csak rajtad all. Inkabb becsulendo, hogy nem dobtad meg oda magad senki randomnak.

Termeszetesen annyira sokaig ne huzd a dolgot, de 19 evesen nem gaz ez. Par ev mulva mar neheziteni fogja a kapcsolatokat az, hogy nincs tapasztalatod kapcsolatok teren (es nem, nem a szexrol van szo...az k* mindegy hogy volt e mar elotte massal, hisz az adott partnerrel kell stimmelnie)

2017. aug. 17. 21:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem ,nyugi egyáltalán nem gáz. Nincs erre semmilyen szabály ,hogy márpedig 18 éves korodig ezen túl kell esned. Majd lesz barátod ha számodra eljön az ideje. Ne görcsölj rá ,ne parázz ezen , és ne hallgass azokra ,akik azt mondják ,hogy ez ciki.
2017. aug. 17. 21:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Hasonló cipőben járok. Amúgy engem nem érdekel mások véleménye. Én tudom, hogy eddig miért nem kellett senki, szóval másnak ebbe tulajdonképpen semmi beleszólása. Eljön a mi időnk is :D
2017. aug. 17. 21:31
 4/7 anonim ***** válasza:

Kislány, miért érzed azt, hogy ezért szégyellned kellene magad?

Mi ebben a szégyellni való?

Egyébként a te életed, úgy alakítod, ahogy te akarod.

A saját magánügyeddel kapcsolatban miért érdekel az, hogy ki mit gondol róla?

2017. aug. 17. 21:38
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem!
2017. aug. 17. 21:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is éppen 19 vagyok és még sosem volt barátom. Randikra eljutottam ritkán, de hogy őszinte legyek azokra is nehezen vettek rá. Imádok szingli lenni és nem is óhajtok rajta változtatni, amíg nem találok valakit aki tényleg bejön (nem csak külsőre értem, legyen normális is). Nem kell az elvárásoknak engedni, én most éppen valami másnak élek, nem is hiányzik egy kapcsolat. Esetleg téged bántatnak emiatt? Csak mert nálam tudják, hogy önszántamból vagyok egyedül, és inkább értetlenkednek, de nem lesajnálnak vagy ilyesmi. És nálad?
2017. aug. 17. 21:49
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Miéért kellene ezt szégyellni? Jó tudom, manapság sokan már szinte "óvoda után" túl vannak az elsőn, de mit számít? Nem késtél le még semmiről.
2017. aug. 18. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!