Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy roma fiúba, de tartok a kapcsolattól, félek, mint fog gondolni a környezetem. Valaki volt már hasonló cipőben? Működhet?
Az esetek 99%-ában roma férfinek roma nő a párja ugye...
A szüleim, főleg apám, sem elfogadóak velük. Persze nem velük lakom, de örülnék, ha szeretnék a leendő páromat. Rengeteget tudnék ide írni, annyi bennem a kérdőjel, az a baj, hogy én valahogy nagyon adok mások véleményére, mindig is ilyen voltam, mit fognak ehhez szólni mások...
De ebbe a srácba én nagyon beleszerettem, annyira gyengéd, figyelmes, csodálatos ember! Azt gondolom nem kell mondanom, hogy nem egy munkakerülő, lézengő mosdatlan, trágár emberről beszélünk, ami sokaknak eszébe jutna ha meghallja,hogy roma. A legtavolabbról sem. Bár az édesapja kicsit olyan, de ő nem.
Még soha nem éreztem azelőtt, hogy na igen, ő legyen a leendő gyermekeim édesapja, de nála igen! Szeretem nagyon! Szeretnék vele lenni, vele élni, a lég boldogabbà tenni őt. Már nem is tudom mi volt a kérdésem...köszi, hogy elolvastátok :) Belevágjak? Szeretem!
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!