Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Abszurd szitu! Most ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Abszurd szitu! Most ilyen van? 19/L

Figyelt kérdés

A baratomrol van szo. 3 honapja leszunk egyutt szeptember 1-en szoval meg friss a dolog de azert elotte is mar kerulgettuk egymast egy ideig szoval :)

Na a lenyeg, hogy tegnap elmondta, hogy o valojaban mar egy eve szerelmes volt belem mielott megismerkedtunk volna, elkezdte hogy emlekszem e mikor eloszor lattuk egymast az utcan meg ilyenek en meg mondtam, hogy igen remlik valami (fogalmam sincs) de azt hittem csak viccel. Aztan mutogatott a laptopjan kepeket rolam amiket lementett, es tenyleg volt olyan ami vagy fel eves. Azt mondta meg akkor tetszettem meg neki mikor az exemmel voltam egyutt.

En meg nem tudom eldonteni, hogy ez most aranyos vagy ijeszto.

Amugy teljesen normalis srac, nagyon helyes, okos, nepszeru. Nem tudom ez nagyon meglepett. Nem baj vagy ilyesmi csak olyan fura. Volt mar valakivel ilyen?

2017. aug. 14. 01:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
De nem azt írta, hogy lefényképezte, hanem hogy lementett róla képeket. Az nem ugyanaz azért. Ha fotózna az utcán ismeretlenül, na az beteg lenne egy kicsit.
2017. aug. 14. 09:49
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne rémülj meg ezen...nem pszichopata a barátod, hanem ebből is látszik, hogy mennyire akart téged.
2017. aug. 14. 09:57
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

A szerelem és a hormonok elvették az eszét. Előfordul.

Mondd neki, hogy örülsz, hogy szerelmes beléd, de azért maradjon önmaga, és ne csináljon hülyeségeket 😃

2017. aug. 14. 12:18
 14/14 A kérdező kommentje:
Nem fenykepezett hanem egy csomo regi kepem le volt mentve neki, olyanok is amik pl sulis rendezvenyeken keszultek es el nem tudom kepzelni azokat hogy talalta meg amiken en rajta vagyok mert van tobb ezer... De igazatok van kar ezen problemazni, csak ugy meglepodtem hogy hirtelen nem is tudtam mit reagaljak ra, szegeny azt hitte, hogy megharagudtam ra vagy ilyesmi :D De mostmar inkabb meghatonak tartom a dolgot :)
2017. aug. 14. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!