Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez nagyon gáz szitu? Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagyon gáz szitu? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy barátom, nem régóta vagyunk együtt. Előtte volt egy srác akivel egy suliba jártam és iszonyatosan odavoltam érte, de ő végzős volt és elballagott, utána meg jött a nyári szünet és megismertem ezt a srácot akivel most együtt vagyunk. Nemrégen összefutottam a "régi" sráccal és egész jól eldumálgattam vele, még telószámot is cseréltünk. Egyik este áthívott egy kávéra, amiből aztán az lett, hogy megtörtént az amiről mindig is álmodtam: szeretkeztem vele egész éjszaka, viszont a barátomnak nem merem elmondani. Mit tegyek? 18L

2014. máj. 28. 14:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mondd el neki és szakítsatok, mert ez így nagyon nem jó
2014. máj. 28. 14:37
 2/11 anonim ***** válasza:
Hát ez sz*pás. Ha kiderül a barátodat elfelejtheted, de lehet hogy a másik sráccal meg összejössz. Viszont az is lehet hogy a barátod dob és a másikkal sem jössz össze, mert lehet hogy csak egy dugásra kellettél neki, szóval ez elég szar ügy.
2014. máj. 28. 14:38
 3/11 anonim ***** válasza:
52%
attól függ mit tervezel ez után? a régi sráccal lesz valami? vagy soha többé nem találkoztok? a barátoddal hosszú távra tervezel?
2014. máj. 28. 14:38
 4/11 anonim ***** válasza:
Szakítsatok
2014. máj. 28. 14:39
 5/11 BlackSword ***** válasza:
100%
Legyen tartásod és szakíts... Ezt már elkurtad a szó minden értelmében...
2014. máj. 28. 14:46
 6/11 anonim ***** válasza:
Akaszd fel magad. :)
2014. máj. 28. 14:48
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem akarsz szakítani, akkor ne mondd el! Nem kell neki mindenről tudni.
2014. máj. 28. 14:50
 8/11 anonim ***** válasza:
Mondd el neki h egy buta kurv.a vagy és szakítsatok.
2014. máj. 28. 14:58
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Bocs a fogalmazásért, de ezt szépen nem lehet mondani.K***ög voltál viseld a következményeket.Ha utólag derül ki akkor a barátod még jobban megutál.
2014. máj. 28. 15:29
 10/11 anonim ***** válasza:
Ne hallgass a sok feddhetetlen erkölcscsőszre. Ez a te életed, ha neked belefér, semmi baj vele. Amiről nem tud a barátod, az nem fáj neki.
2014. máj. 29. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!