Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abszurd szitu! Most ilyen van? 19/L
A baratomrol van szo. 3 honapja leszunk egyutt szeptember 1-en szoval meg friss a dolog de azert elotte is mar kerulgettuk egymast egy ideig szoval :)
Na a lenyeg, hogy tegnap elmondta, hogy o valojaban mar egy eve szerelmes volt belem mielott megismerkedtunk volna, elkezdte hogy emlekszem e mikor eloszor lattuk egymast az utcan meg ilyenek en meg mondtam, hogy igen remlik valami (fogalmam sincs) de azt hittem csak viccel. Aztan mutogatott a laptopjan kepeket rolam amiket lementett, es tenyleg volt olyan ami vagy fel eves. Azt mondta meg akkor tetszettem meg neki mikor az exemmel voltam egyutt.
En meg nem tudom eldonteni, hogy ez most aranyos vagy ijeszto.
Amugy teljesen normalis srac, nagyon helyes, okos, nepszeru. Nem tudom ez nagyon meglepett. Nem baj vagy ilyesmi csak olyan fura. Volt mar valakivel ilyen?
Szerintem ebbe semmi fura nincs. Igen ,kicsit tinilányos viselkedés (kamaszlányoknál ez elő szokott fordulni) de ebbe semmi beteges nincs.
Ilyeneken ne akadj fenn:)
Ba*zki tipikus. Nincs gond keresel egyet.
Örülj neki, hogy van egy ilyen pasid.
Úr Isten menekülj ! Ez egy beteg állat ! Már égebb óta szert téged, mint te őt és őrzött egy képet arról, akit szeret ! :O
O:
Normális ember ilyet nem csinál......csak aki szerelmes.
Nemhogy örülnél neki. Inkább érezd jól magad :D
31/f
Itt mindenki egyetért de nekem azért fura hogy fotozgatott téged. Az egyetertoktol megkérdezném ha a az ő párjukat valaki titokban fotozna, vagy lementene a képeit innentől onnan, a gépen képeket róla nezegetne esetleg továbbgondolva meg ki is verne rá, ezt ti komolyan normálisnak tartanatok ?
Én minimum egy megszallottsagot vélek felfedezni ami később beteges feltekenysegge fajulhat.
Nekem három ilyen barátnőm is volt, hogy mikor már együtt voltunk, akkor derült ki, hogy sokkal régebben kiszemeltek maguknak, és olyan dolgokat meséltek "közös" élményként, amikor én még a létezésükről sem tudtam jóformán. Tényleg ijesztő egy kicsit, amikor mesélte, hogy pl. pont előtte álltam a boltban, és megjegyezte még azt is, hogy milyen bort vettem, miközben rá egy évre ismerkedtünk meg. Meg el tudta sorolni, hogy mikor hol látott, és mit csináltam. A legdurvább az volt, amikor a lánnyal 10 évvel az után ismerkedtünk meg, hogy 14 éves korában előre engedtem őt egy bolt ajtajában, és onnantól egy éven át mindig ugyanabban az időpontban ment a boltba, hátha újra összefutunk. Aztán volt 24 éves, amikor megismerkedtünk, elmesélte ezt... furcsa, az biztos, bár nekem inkább jól esett. Az, hogy képeket mentett le rólad, az ma már nem nagy dolog, rád keresett Facebookon, mert érdekelted, és szeretett volna úgymond elmenteni magának.
Ebből szerintem se csinálj problémát.
alapvetően nincs benne semmi. filmekben is vannak ilyen jelenetek, hogy lefényképezik akibe szerelmesek és örömködnek hogy van egy képük róla. :D
az a gáz, ha van sok mappányi képe rólad, mindenféle helyen, időben. na akkor ijesztő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!