Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha regen nem kellettem neki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha regen nem kellettem neki akkor most miert? Mi mar ez a szituacio?

Figyelt kérdés

Volt egy lany az eletembe akibe nagyon bele voltam zugva kb masfel ket eve. Akkor probalkoztam is nala azt hittem osszejohetunk, nagyon biztam benne.

Viszont par szemezesen kivul meg egy ket "gyanus" pillanaton kivul mas nem tortent, tavolsagtarto maradt, semleges en meg nyilvan nem vallottam szint ha elutasitoan viselkedik ertitek. Nem csinalok hulyet magambol.

Persze igazabol abban az idoben jott ossze az akkori pasijaval amit gondolhatjatok mekkora orom volt nezni meg a nyalas kepeiket es kiirasokat bamulni szoval inkabb teljesen lemeszeltem az eletembol, hogy ne is jarjon a fejembe.

Na es az a lenyeg, hogy par hete osszefutottam az egyik regebbi ismerosommel es vele is. Hat feszult voltam de mar nem erdekelt annyira a lany ugye azota sokminden tortent velem. Aztan ezzel az ismerosommel jobb lett a viszony sokat beszelgetunk es ossze is futunk parszor es igy jott kepbe a csaj. Vele is beszelgetek mar, sot mar kettesbe is voltunk. Mar nincs baratja azt tudom, szakitottak. Velem teljesen mas mint regen, nagyon jol elvagyunk. Nekem megint megtetszett es o is felreerthetoen viselkedik. Csak azt nem ertem ha valaki regen nem kellett (nem volt ez olyan reg es nem lettem annyira mas... persze jobban nezek ki mint akkor, jobban oltozom es kigyurtam magam, beindult az eletem is minden teren -akkor meg tanultam- de ugyan az az ember vagyok ugyan az az arc, illat, szemelyiseg stb) nekem aki regen nem kellett most se tetszik ez a dolog nem valtozik.

Most meg tok mas. Lemond miattam mas programokat, folyton rajtam "csung", nevetgel, ha szoba jon egy masik csinos lany es rola beszelek lathatoan ideges lesz es rosszkedvu. Mar masok is megjegyeztek.

De ha regen le se sz**rt akkor most mi ez? Ha annyira tetszenek neki regen is osszejott volna vagy nem? Furcsa nekem ez az egesz.

2017. aug. 13. 18:50
 1/5 anonim ***** válasza:
47%
Ez nekem megalázó lenne így a helyedben, én nem foglalkoznék vele. Ha nincs ló, jó a szamár is? Na ez pont ez a helyzet. Keress mást szerintem, jobban jársz. Az ilyen csajok elképesztően sekélyesek.
2017. aug. 13. 18:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem lenne megalázó, de ha én egyszer bepróbálkozok egy nőnél, és az visszautasít, akkor utána ott vége a dalnak.

Nincs ebben semmi személyes, kiöli az érzelmi motivációt egy visszautasítás.

Feldolgozom, elmondom magamban, hogy "akkor menj a 3.14-ba", aztán annyi, ha bármikor később betalálna, elhajtanám.

2017. aug. 13. 19:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit olyan mint aki most leakasztott téged újra a polcról mert az előző nem jött össze. Nekem megalázó lenne, hogy ha eddig nem akart tőlem semmit, akkor ezután se akarjon. Lehet más lehetősége nincs és most kapaszkodik beléd, mert tudja hogy te régebben akartál tőle valamit. Ne kezdj vele szerintem, ha nem akarsz pofára esni. Ennyi tartásod azért legyen, van még más nő is a Földön.
2017. aug. 13. 19:50
 4/5 A kérdező kommentje:
De akkor meg baratja volt, akkor jottek ossze. Nem arrol van szo hogy szingli volt es elhajtott ertitek.
2017. aug. 13. 19:55
 5/5 anonim ***** válasza:

Számomra teljesen irreleváns, hogy éppen akkor jön össze valakivel vagy éppen akkor van valakije.

Viszont azt látom, te össze akarsz jönni vele most is, csak itt keresel hozzá egy kis megerősítést.

De azt is látom, hogy igazából konkrét lépés a lány részéről nem történt, márpedig egy visszautasítás után nagyon komoly lépés kell ahhoz, hogy éreztesd a másikkal, hogy már teljesen az ellentétét érzi annak, amit korábban.

Ha ennyire akarod, akkor gyere ki jól vele, de legyél passzív, ha valóban akar, akkor gyúrjon rá keményen és legyen őszinte.

2017. aug. 13. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!