Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ilyenkor mi a szituáció?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mi a szituáció?

Figyelt kérdés
Üdvözlök minden kedves olvasót a következő szövegembe elszeretnék mondani egy történetet aminek a végét nem vagyok képes értelmezni. Külföldön dolgoztam sokáig ahol megismertem egy gyönyörű lányt, de a lány sajnos csak akkor érkezett a munkába mikor már nekem csak 3 hetem marad a hazaindulásig. Nagyon jó kijöttünk és eljött nálam is az az érzés, hogy szerelem.Én hazajöttem ő marad, de amikor én utaztam haza jött egy csomó újonc a munkába és köztük egy új srác aki már első nap feltűnően körbeugrálta a frissen alakult barátnőmet. Nem maradhattam de elég féltékenyen utaztam haza. Na most 2 hét elteltével kaptam egy üzenetet hogy a srác durván nyomul a csajra kötegszik vele meg mi egymás már olyan üzenetek is érkeztek, hogy már ölelgeti meg maga mellé kérette a munkába. A minap beszelegettem a csajjal és haragudott mert megtudta hogy érdeklődtem róla/róluk. És előre leszögezte hogy "Most nem akarok semmi komoly kapcsolatot. Mindent sorba és majd meglássuk." Mondtam még neki hogy kínáltak más munkát, de én elutasítottam mert csak ő miatta szeretnék visszamenni dolgozni ugyan oda, de ő csak azt felelte "Értem, de azért nem kellet volna." Most akkor jó látom hogy nekem viszlát helló új fiú?

2017. máj. 7. 00:43
 1/5 A kérdező kommentje:
Ami még kimaradt, hogy csókolóztunk már meg kézenfogva jártunk vagyis nem egyoldalú érzelem volt.
2017. máj. 7. 00:47
 2/5 anonim ***** válasza:

"Most nem akarok semmi komoly kapcsolatot. Mindent sorba és majd meglássuk."

1. Vagy már lekúrta az új srác vagy 2. Még nem dugtak, de már szimpatizál vele és szépen lekoccol ezzel a szöveggel, magyarul nyitott a csávóra. Mindent sorban és majd meglátjuk pedig szintén koccolás gyanús esetedben.

"Értem, de azért nem kellett volna" Ez már egyértelmű lerázás irányodba, mivel ha annyira vágyna rád, örülne, mint majom a farkának, hogy miatta szeretnél ott dolgozni. Én amondó vagyok, még most felejtsd el ezt a nőt. Nem őszinte hozzád.

2017. máj. 7. 00:49
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Ahogy olvastam soraid nálam is hirtelen ez fogalmazódott meg.
2017. máj. 7. 00:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a mäsik fszi döngeti! ...
2017. máj. 7. 00:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Szörnyű, hogy ezt kellett írnom, de talán így van, szerintem is ez a helyzet, hogy a másik fäszkópé döngeti.
2017. máj. 7. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!