Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fél egy felnött férfi a nöktöl?
Egy 29 éves férfiròl van szò. Vannak barátai, eljár bulizni, inni. Teljesen normàlis életet él azzal a kivételel hogy fél a lányoktòl. Szò szerint értem. Nem mer velük beszélni, testi kapcsolatba kerülni meg pláne nem. Itt nem a szexre gondolok hanem pl hogy egy lány buliba megérintse vagy bármi, nagyon zavarba jön és kellemetlenül érzi magát. Ha ránéz egy lány elfordul inkább.
Napokba mesèlte hogy egy lány a munkahelyen áthivta magához estére, teljesen felháborodott hogy öt ilyen dolgok nem érdeklik.
Nem homoszexualis!
Mi lehet vajon a félelem mögött?
Szerelmi csalòdás? Ilyesmire gondolsz?
Elvileg nem volt soha szerelmes, nem volt még senkije.

Vagy van már neki aki tetszik, csak nem mer odamenni hozzá.
De ha más próbál vele ismerkedni, visszautasítja, mert neki nem ő tetszik, és nem vele akar lenni, hanem aki tetszik neki.

Egy tipp amit nem irtak még, mert ilyen miatt is lehet,hogyha nagyon tetszik neki vki és erre általában nem gondolnak. Neked kell tudni miért.
Vagy van még tippem.
Introvertált INFJ. Én is ilyen vagyok. Inkább elbújok, vagy elfordulok, még akkor is ha tetszik vki, olyankor androiddá változom, hogy még véletlenül se vegyék észre rajtam.
Velünk először barátkozni kell, és ha már megbízunk és tudjuk hogy nem csak játszmáznak velünk vagy kihasználnak vagy a hátunk mögött nevetnek, utána tudunk csak megnyílni. Amúgy lehet, hogy még ezenkívül aszexuális is vagy szürke aszexuális, más néven nevezve demiszexuális, én az utóbbi vagyok, de erre később jöttem rá, szintén egy itt olvasott kérdés alapján.
Mi nagyon nehezen nyilunk meg, pláne csúnya csalódás után, de olvastam nem volt még barátnője.

Legtöbbször születési trauma, de lehet gyerekkori szexuális zaklatás is.
Lehet hogy direktben nem zaklatták de annak élte meg.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!