Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tudtok olyan oldalt ahol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudtok olyan oldalt ahol ilyen rendelést teljesítenek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Nyíregyházi vagyok.

Újabb szerelmi vallomásra készülök. ( Ugyan az a lány csak már hosszú ideje megy a játék köztünk, lassan a végéhez érek 5 év alatt ). De nem adom fel, hero vagyok.

Kérdés : nyíregyházi, vagy Szabolcs megyében, hol tudok rózsát rendelni ( érte is megyek ha kell )

Darab számban, úgy 300 db kellene. Pontosan egy adott időben egyszerre át venni, mind legyen szép, nem kell semmi extra, maga a rózsa egy egyszerű házában.

Írtam googleba de nem találtam ilyet.

2017. aug. 13. 01:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Million roses. Díszlibák körében ez az új divat, lehet vele villogni instagrammon. Szerintem vidékre is szállítanak.
2017. aug. 13. 09:24
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Nem hero vagy hanem csak szanalmas.
2017. aug. 13. 11:23
 13/18 anonim ***** válasza:
56%

Pontosítok a Szánalom Hőse vagy!

700-ért találtam neten első 5-6 találatban benne volt a google-n, kiszállítással 990Ft/db-ja, 2 nappal előre rendelve akár 5000db-ot is vehetsz.

Ezek szerint a Bénaság Hőse is te vagy, hurrá duplán hős vagy!

2017. aug. 13. 11:32
 14/18 VTB válasza:
0%
Gratulálok a kitartásodhoz! Amit kitűzöl magadnak célul küzdj érte és amikor eljön az ideje akkor be fog teljesülni!
2017. aug. 13. 14:31
 15/18 A kérdező kommentje:

Minden negativ kommentelő kapja be ! ! ! :) Fingotok nincs róla, mit tartalmazott az az 5 év ! Ha csak negyed annyi örömben van részetek mint nekem, tedd össze a két kezed....

Fogalmatok nincs ki ez a lány.... nem ismeritek se őt se a történetet.

Végül egy db dobozt rózsát rendeltem ( Nem tudtam kivitelezni a sok sok rózsás dolgot, munkahelyi engedély nélkül " kórház..." ) szóval egy doboz rózsa kb 70 szál rózsa, plusz disz és stb, meghivó egy nyaralásra, és egy levél lett belőle.

2017. aug. 14. 10:17
 16/18 anonim ***** válasza:
És, végül hogy sikerült?
2017. aug. 16. 02:05
 17/18 A kérdező kommentje:
Nagyon jól ! nem tetszett neki, hogy a munkahelyére kértem a sok sok rózsát, a szerelmes levelet, a 20.000 rafaellót, de érdekes egyre jobban egymásra találunk, többet találkozunk és kezdünk haladni. Nehéz nagyon nehéz, nem tudom mennyit kell még várjak rá, de megéri.
2017. aug. 26. 10:44
 18/18 anonim ***** válasza:
Te beteg vagy. A csaj helyében már feljelentettelek volna zaklatásért
2017. aug. 26. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!