Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tudtok olyan oldalt ahol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudtok olyan oldalt ahol ilyen rendelést teljesítenek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Nyíregyházi vagyok.

Újabb szerelmi vallomásra készülök. ( Ugyan az a lány csak már hosszú ideje megy a játék köztünk, lassan a végéhez érek 5 év alatt ). De nem adom fel, hero vagyok.

Kérdés : nyíregyházi, vagy Szabolcs megyében, hol tudok rózsát rendelni ( érte is megyek ha kell )

Darab számban, úgy 300 db kellene. Pontosan egy adott időben egyszerre át venni, mind legyen szép, nem kell semmi extra, maga a rózsa egy egyszerű házában.

Írtam googleba de nem találtam ilyet.

2017. aug. 13. 01:19
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Házában=vázában
2017. aug. 13. 01:20
 2/18 anonim ***** válasza:
Nálatok is meleg van?
2017. aug. 13. 01:29
 3/18 anonim ***** válasza:
300 db rózsa nem fér bele egy vázába, maximum valami vödörbe. Miért nem veszel több helyről kevesebbet? Tehát nem egy helyről 300, hanem például 6 helyről rendeled. Könnyebben megoldható lenne.
2017. aug. 13. 01:35
 4/18 A kérdező kommentje:
Nem egy vazara gondoltam.
2017. aug. 13. 01:57
 5/18 anonim ***** válasza:
35%

Jesszus 5 év ? Hagynám a búsba azt az érzelmi bűnöző tyúkot, nemhogy rózsát neki háromszázat...:O

31/f

2017. aug. 13. 02:28
 6/18 anonim ***** válasza:
300x 900 ft legalabb
2017. aug. 13. 06:38
 7/18 anonim ***** válasza:
91%

Inkább utald át az összeget valami jótékony szervezetnek, és állíts oda hozzá az átutalási megbizással, Hívd meg vacsorázni, Vegyél neki egy arany kapát, tudomisén, de ne költs 150-200 ezer forintot döglött virágokra!

Esetleg ültess neki egy fát! :)

2017. aug. 13. 07:08
 8/18 anonim ***** válasza:
62%
Mi a rohadt pcsának kell 300 db rózsa egy szerelmi vallomáshoz? Tényleg beteg ez a világ!!
2017. aug. 13. 07:32
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jó ötlet. Ha megveszi a rózsákat, kiad érte több százezer forintot, elviszi a csajnak aztan az ugyanúgy lekoptatja mint mindig, abból majd biztos rájön, hogy a csaj a háta közepére sem kívánja. Ha ezt egy távoltartási végzéssel is megkoronázza, akkor mégjobb.
2017. aug. 13. 08:05
 10/18 anonim ***** válasza:
83%
Ha ujabb szerelmi vallomasra keszulsz, akkor a csaj mar megtudta az 5 ev alatt, hogy szereted. Es megsem vagytok egyutt. Segitek: ha ijeszto mennyisegu rozsaval arasztod el, akkor sem lesztek egyutt, csak neked lesz kevesebb penzed.
2017. aug. 13. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!