Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok olyan oldalt ahol ilyen rendelést teljesítenek?
Sziasztok.
Nyíregyházi vagyok.
Újabb szerelmi vallomásra készülök. ( Ugyan az a lány csak már hosszú ideje megy a játék köztünk, lassan a végéhez érek 5 év alatt ). De nem adom fel, hero vagyok.
Kérdés : nyíregyházi, vagy Szabolcs megyében, hol tudok rózsát rendelni ( érte is megyek ha kell )
Darab számban, úgy 300 db kellene. Pontosan egy adott időben egyszerre át venni, mind legyen szép, nem kell semmi extra, maga a rózsa egy egyszerű házában.
Írtam googleba de nem találtam ilyet.
Jesszus 5 év ? Hagynám a búsba azt az érzelmi bűnöző tyúkot, nemhogy rózsát neki háromszázat...:O
31/f
Inkább utald át az összeget valami jótékony szervezetnek, és állíts oda hozzá az átutalási megbizással, Hívd meg vacsorázni, Vegyél neki egy arany kapát, tudomisén, de ne költs 150-200 ezer forintot döglött virágokra!
Esetleg ültess neki egy fát! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!