Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek oké a haverom új...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek oké a haverom új barátnője, vagy lehetnek gondok?

Figyelt kérdés

Egyik legjobb barátom miatt aggódok kicsit az új barátnője miatt. Utcán ismerte meg a lányt, rögtön nagyon megtetszett neki, hogy milyen szép, karakán. Csakhogy rosszéletű... Lop. Rendőrök is ismerik mint a rossz pénzt. Pedig nem cigány vagy ilyesmi... Még csak nem is kleptomániás. Hanem szegény, meg hát ilyen. Nagyszájú egy kicsit, kemény csaj nagyon, de azért nem az a primitív bunkó típus. Pl. nem káromkodik mint a kocsis, meg tök vidám, kedves. Tényleg nagyon szép, érzéki lány, ezt tudja is magáról és ki is használja.

Na mindegy, szóval megismerte, nagyon megtetszett neki, és ő is a csajnak, randiztak, le is feküdtek. Csakhogy a barátom becsületes típus, megmondta a lánynak, ha felhagy a lopással, és szeretné, akkor összejönne vele, mert szereti. De ha ilyen lopós meg rossz életű marad, akkor elválnak útjaik, és ennyi volt, pár randi.

A lány először elhajtotta, de aztæn felkereste, és összejöttek. Elvileg a barátomért most rátér a törvénytisztelő állampolgárok útjára. És bár szimpatikus volt a lány mikor találkoztam vele, nekem van egy csomó előítéletem róla.

2017. aug. 11. 20:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Csak almodtad az egeszet.
2017. aug. 11. 20:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem is egy szép álom részleteit hallottuk.
2017. aug. 11. 21:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Ezzel nem tudunk mit kezdeni. A barátod dolga, hogy kivel jár.
2017. aug. 11. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!