Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttem a haverom exével, aki az exem barátnője (volt). Mi ezzel a baj?
A havert dobta a barátnője (aki most az én barátnőm). Mi is szakítottunk a barátnőmmel, és erre rá kb 1 hónappal jöttem össze a lánnyal. A lány a pasiját az összejövetelünk előtt már 2 hónappal dobta.
Most kiátkozott minket mindenki. De miért? Ezzel nekik nem ártottunk. Nem lenyúlta le egyikőnk sem a barátja/barátnője szerelmét, mert akkorra már mindketten egyedülállóak voltunk.
Ti erre hogyan reagálnátok. Kort és nemet is kérek.
Esetleg az egykori barátom meg fog még békélni valaha..?
Exekkel, haverok kiszemeltjeivel és párjukkal soha sem szabad összejönni!
Szerintem legjobb esetben meg fog bocsátani neked, de nem lesz már ugyan olyan a barátságotok, mint volt. 19/f
Ez igen, micsoda párcsere. o.O Kinek meddig tartott a kapcsolata? Azért az se elhanyagolandó.
Hogy láss egy rossz példát: Nekem azóta nem válaszol semmilyen megkeresésemre egy régi barátnőm, hogy összejöttem egy exével. Nem is igazán lehet exnek mondani, pár napig-hétig tartó tinikapcsolat volt, ráadásul eltelt jópár év. Mindegy, már a férjem. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!