Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagy baj van velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy baj van velem?

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok. Rendes párkapcsolatom soha nem volt, tetszett már fiú, sajnos csak plátói szerelem volt, amit nagyon nehezen zártam le magamban.

Próbálkoztam már randizni fiúkkal, de volt olyan, hogy erőszakosan közeledett felém a srác. (Fogdosott, stb..)

Ha ismerkedem, nagyon jól megy egy darabig, de közben mindig megtorpanok és elfog egy olyan érzés, hogy nekem mégsem kell ez az egész.

A család is ezzel nyaggat, hogy nekem mikor lesz már valakim.

Nagyon nem értem magam, hiszen szokott olyan is lenni, hogy egyedül érzem magam és akkor meg jó lenne valaki, aki átölel... Tudom, nagyon fura vagyok és őrültségnek hangzik teljesen. Én sem tartom normálisnak ezt az érzést.

Ha valakivel "erőltetni" próbálom a kapcsolatot, azonnal menekülőre fogom. Pszihológus nélkül szeretném megoldani, ha lehetséges.

Rettentően selejtesnek érzem magam... Legyetek szívesek ne gúnyolódjatok, az hiányzik nekem a legkevésbé most...

Köszönöm előre a válaszokat.

2017. aug. 10. 20:39
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Harcos, köszönöm, remélem teljesülni fog, amit mondtál!

Mentek a zöld kezek

2017. aug. 10. 21:30
 12/12 anonim ***** válasza:
Örülők, hogy örülsz!:D
2017. aug. 10. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!