Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szakítani akart velem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítani akart velem a barátom, de kikönyörögtem, hogy szünet legyen. Nehezen viselem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ok: az utóbbi időben marha sokat veszekedtünk és hülyeségeket vágtunk egymás fejéhez, főleg én az övéhez és ezt most ő nem tudja feldolgozni. Pedig szeret és én is őt. én 19, ő 22. két éve vagyunk együtt, már a közös jövőt tervezgettük. most heti 2-3x találkozunk és az jó is, de utána elfogja a rossz érzés meg engem is, mert én mindig vele lennék, ő neki viszont ez most nem megy. Jobb lenne a szakítás?

2014. jún. 17. 15:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
65%
Minek erőltetni azt, ami már nem működik? Jobb lesz nektek külön.
2014. jún. 17. 15:09
 2/13 anonim ***** válasza:
33%
Hiába kértél szünetet. Ha szakítani akar akkor ezt szünet után is megteszi és ha menni akar akkor neked el kell engedned! Ha igazán komoly a kapcsolatotok, akkor nem a saját érdekeidet nézed (mint pl a szünet kikönyörgésével, h magad mellett tartsd), hanem azt h neki mi a legjobb!
2014. jún. 17. 15:10
 3/13 anonim ***** válasza:
90%

Azt gondolom, hogy ha már könyörögnöd kell egy fiúnak, azt inkább hagyd menni. Add meg az esélyt saját magadnak, hisz még nagyon nagyon fiatal vagy, hogy találj egy olyan fiút, aki mindig veled akar lenni és akiért nem kell könyörögnöd. Az olyan megalázó... :/ Volt egy barátom anno 1 évig, aki ugyanígy "gondolkodgatott" a kapcsolat végén.. barátaim észhez térítettek, hogy nehogy már én kérleljek, pedig szerettem. Megérte elengedni! Azóta 3 éve vagyok a párommal, és jelenleg úgy gondoljuk, örökre szól :) (És egyikőnknek sem kell kérlelni:) ) Sok erőt és szerencsét!

22/N

2014. jún. 17. 15:12
 4/13 anonim válasza:
90%
Könyörögni? Ez most komoly? Egy nőnek legyen becsülete! Amúgy meg minden oké lesz, legalább legközelebb nem vágsz olyanokat a fejéhez, ami miatt besértődik. Ennyi.
2014. jún. 17. 15:15
 5/13 anonim ***** válasza:

Úgy néz ki, éretlen vagy, nem való még neked hosszútávú kapcsolat.

Ha mégis ragaszkodsz hozzá, akkor szedd össze, hogy miért veszekdetetek?

Ebből mi volt a te hibád?

Tudsz-e ezen váloztatni?

Akarsz-e változtatni rajta?

Van-e erőd változtatni magadon?

Ha minderre tudtál válaszolni, akkor pedig kezdd el!

Mire vége a szünetnek, már legyél jobb, mint most vagy!

2014. jún. 17. 15:18
 6/13 A kérdező kommentje:
Ami az én hibám, azon most az utóbbi időben mindenen változtattam, hiszen nem akarom őt elveszteni. De az a baj, hogy a régebbi veszekedések emléke benne él, ez a probléma
2014. jún. 17. 15:28
 7/13 anonim ***** válasza:
Persze, h benne él, hisz ha olyat mondtál neki, ami őt nagyon mélyen érintett, akkor az élete végéig benne maradhat akár és te fejre is állhatsz, ezt nem tudja ő aztán meg nem történté kezelni... :) Ismerem ezt a helyzetet. + Nem akkor kell helyre tenni a dolgokat, mikor már felmerül a szakítás, hanem akkor kellett volna felnőtten, komoly kapcsolathoz méltóan viselkedni. Azért mert x hete "normálisabb" vagy, az még semmit sem jelent.
2014. jún. 17. 15:33
 8/13 anonim ***** válasza:

Most ne azzal foglalkozz, hogy őneki mit kellene tennie.

Te magad tegyél meg mindent, amit csak tudsz. De ne alázd meg magad, ne könyörögj neki - hanem legyél olyan jó, hogy veled akarjon maradni.

Ha ő felnőttebb, mint te (voltál) - akkor meg fogja érteni ezt.

2014. jún. 17. 15:34
 9/13 A kérdező kommentje:
Nem nagyon értékeltem őt sajnos a vége felé, de sosem ártottam neki szándékosan. Most változtam, de elég nehéz úgy, ha a másik fél nem fogadja ezt el.
2014. jún. 17. 15:36
 10/13 Andrea Henrietta ***** válasza:

Mennyi ideje jártak le ezek az veszekedések, amikor nem értékelted őt? Mióta kezdtél el ezen változtatni? Megbeszélted vele, hogy próbálsz változni?

Egyébként ha eddig nem értékelted őt, akkor ezen nagyon nehéz változtatni. Úgyhogy megértem, ha nem nagyon hiszi el hogy ezentúl másképp lesz.

És az sosem jü, ha könyörögni kell a párunknak... engedd el, és a következő barátodat értékeld jobban. Mást nem nagyon teheszt.

Persze megtörténhet hogy meggondolja magát, de ebben ne nagyon reménykedj.

Hagyd pihenni a kapcsolatot. Minél ritkábban hívogasd, ne akaszkodj rá, mert ha 10 körömmel kapaszkodsz, csak jobban akar majd menekülni. Hagyd hogy rájöjjön mit akar!

2014. jún. 17. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!