Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagy baj van velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy baj van velem?

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok. Rendes párkapcsolatom soha nem volt, tetszett már fiú, sajnos csak plátói szerelem volt, amit nagyon nehezen zártam le magamban.

Próbálkoztam már randizni fiúkkal, de volt olyan, hogy erőszakosan közeledett felém a srác. (Fogdosott, stb..)

Ha ismerkedem, nagyon jól megy egy darabig, de közben mindig megtorpanok és elfog egy olyan érzés, hogy nekem mégsem kell ez az egész.

A család is ezzel nyaggat, hogy nekem mikor lesz már valakim.

Nagyon nem értem magam, hiszen szokott olyan is lenni, hogy egyedül érzem magam és akkor meg jó lenne valaki, aki átölel... Tudom, nagyon fura vagyok és őrültségnek hangzik teljesen. Én sem tartom normálisnak ezt az érzést.

Ha valakivel "erőltetni" próbálom a kapcsolatot, azonnal menekülőre fogom. Pszihológus nélkül szeretném megoldani, ha lehetséges.

Rettentően selejtesnek érzem magam... Legyetek szívesek ne gúnyolódjatok, az hiányzik nekem a legkevésbé most...

Köszönöm előre a válaszokat.

2017. aug. 10. 20:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Addig szenvedsz, amíg menekülsz a kapcsolatoktól. Hisz megérdemled akkor.
2017. aug. 10. 20:40
 2/12 A kérdező kommentje:
#1 Igazán kedves vagy. Nem menekülök a kapcsolat elől, hiszen írtam, hogy erőltetem őket... de mégsem megy
2017. aug. 10. 20:41
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
Akkor "azonnal menekülőre fogom" részt viccnek írtad?
2017. aug. 10. 20:44
 4/12 A kérdező kommentje:

Tényleg csak belém akarsz kötni, ugye?

Erőltetem a kapcsolatot --> nem megy --> menekülőre fogom.

Érted?

2017. aug. 10. 20:45
 5/12 anonim ***** válasza:

Akkor ne erőltesd, mert látod így nem megy. Majd találkozol olyan fiúval, akivel minden természetes (nem erőltetett) és kölcsönös a vonzalom.

Szerintem eddig nem érezted jol magad a társaságukban, mert túl gyorsan akartak "felfedezni", neked pedig nem erre van szükséged.

2017. aug. 10. 20:48
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

Ha kapcsolatot akarok, nem erőltetem. Kell és kész. Mivel nem vagy magabiztos abban, hogy kapcsolatot szeretnél, így mindig elmenekülsz a végén.

Ez ugyanaz, hogy nem mersz kapcsolatba lépni --->>> szenvedsz--->>> megérdemled a szenvedést.

2017. aug. 10. 20:49
 7/12 anonim ***** válasza:

Nem szereted ha hozzád érnek? Tehát, egy fiúnak sem[!] engedsz meg akár egy ölelést?

Mert ha egy ölelést, mint szeretet kinyilvánítási formát sem fogadsz el az illetőktől,

akkor ott már lehetnek komolyabb pszichés problémák! Kisebb korodban nem volt valamilyen

rossz élményed, ami ezt a hatást váltotta ki? Ezeket azért írtam le, mert említetted

a Pszihológust is, mint szakembert.

Mást nagyon nem tudok ehhez a témához szólni. Ha kicsit leírnád részletesebben,

minden apró részletet, akkor talán tudunk segíteni. Akár privátban üzenetben is,

ha nem akarsz róla beszélni mások előtt.

2017. aug. 10. 20:57
 8/12 anonim ***** válasza:

Mi nem megy benne? Arról beszélj inkább, hátha úgy tisztább lesz a kép.

31/f

2017. aug. 10. 20:58
 9/12 A kérdező kommentje:

#7 Van egy fiú barátom, aki nem akar tőlem semmit a barátságon kívül, de én sem szeretnék többet tőle. Ha ő ölel meg, semmi rossz érzés nem fog el.

Ha nem érzem a szándékát, hogy többet akar tőlem, semmi ilyen érzésem nincs a pasikkal kapcsolatban.

Lehet igazad van, hogy rossz élmény, mert internetről ismert fiúval találkoztam, aki teljesen másnak adta ki magát, mint ami volt, és rám mászott, erőszakos volt utánna is, miután elküldtem.

2017. aug. 10. 21:01
 10/12 anonim ***** válasza:

Értem. Ezek szerint ez is egy lehetőség, hogy ez miatt van ez a visszahúzódás.

Azt is tudnod kell, hogy nem minden fiú ilyen, és van köztük olyan aki tényleg

törődne az érzéseiddel! Ehhez viszont engedned kell nekik, hogy közeledjenek.

És ettől félsz! Hogy, még egy ilyen esetbe belefutsz.

De remélem lesz olyan személy, akiben majd megbízol, szeretni fogod,

s ő is téged egyaránt. Így megoldódna ez a problémád.

A legtöbb fiú tényleg csak egy "bizonyos" szerv, de azért van olyan is köztük,

akikkel lehet komoly kapcsolatot tervezni. Remélem tudtam valamennyit segíteni.

2017. aug. 10. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!