Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit lehet tenni, ha egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni, ha egy lány "zaklatja" a párom?

Figyelt kérdés
Sokáig együtt voltunk a párommal, aztán szakítottunk. Amíg nem voltunk együtt, pár lánnyal randizott is, de nem lett semmi egyikből se. Azóta újra együtt vagyunk. De az egyik láy állandóan írogatott neki fb-on. Letiltotta, erre csinált még egy profilt, csak hogy írni tudjon neki. Erre a párom letörölte a fb-ját. Akkor meg az egyik barátjától megszerezte a telefonszámát, és hívogatni kezdte. Letiltotta a számot, de a csaj azóta más számról hívogatja. Nem normális. Meg is fenyegette még fb-os üzenetben, hogy engem is fel fog hívni, és azt fogja hazudni, hogy amíg nem voltunk együtt, addig lefeküdtek. Őrült a csaj komolya. Mit lehet tenni ezek után?
2017. aug. 9. 18:36
 1/6 anonim ***** válasza:
21%
most komolyan egy lány zaklatása a baj engem senki nem zaklat küldd ide hozzám
2017. aug. 9. 18:38
 2/6 anonim ***** válasza:
29%
a lányt
2017. aug. 9. 18:39
 3/6 anonim ***** válasza:

Rendőrség, feljelentést tenni, távolságtartásit kérni.

És a párod megmondta neki, hogy kopjon le, különben drasztikus következményei lesznek a zaklatásának?

2017. aug. 9. 18:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen, mondta neki hogy nem jött be neki a randin, és már együtt vagyunk megint, ezért nem akar ismerkedni se vele se mással. De nem érdekli ezek szerint.
2017. aug. 9. 19:08
 5/6 anonim ***** válasza:
18%

Én már esküszöm mindent kipróbáltam hogy kapcsolatot létesítsek egy lánnyal az elso kommentet én írtam de hogy erre se kapok egy elérhetőséget ez azt jelenti hogy isten szabadnak teremtett most màr ne küld tisztába vagyok hogy nő is tud zaklatni de talán ha beszélek vele észbe kap hogy van sok szingli manó de nem izgat cső szabad vagyok

MARS PROJECT jelentkezek kész nem kèrek privit

2017. aug. 9. 19:13
 6/6 anonim ***** válasza:
20%
Mindig igyekszem segiteni de 74ről már csak 60% os vagyok hol a mèlypont 21%¿¿¿
2017. aug. 9. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!