Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha az élete múlna rajta,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az élete múlna rajta, megcsonkítanád azt, akit szeretsz?

Figyelt kérdés
A kérdés csak feltevés, például ha a sivatagban megmarja egy kígyó, vagy megfog egy nyílméregbékát. Ilyenre kell gondolni.
2017. aug. 7. 20:24
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
És nincs a közelben kórház és nagyon gyorsan kell cselekedni.
2017. aug. 7. 20:26
 2/11 anonim ***** válasza:
60%
És mivel csonkítod meg? Van nálad egy erővágó? Hogy állítod el a vérzést? Ha adottak az eszközök és az élete múlik rajta akkor igen.
2017. aug. 7. 20:28
 3/11 anonim ***** válasza:
Igen, ha biztosan tudnám, hogy az élete múlik rajta
2017. aug. 7. 20:29
 4/11 anonim ***** válasza:
Egyébként testhajlatba helyezett nyomókötés gyakorlatilag elzárja a vérkeringést, úgyhogy én ezzel próbálkoznék csonkítás helyett, most, hogy átgondolom. A csonkítás sokkal kockázatosabb, fél perc alatt szépen el lehet vérezni. Nyomókötéssel meg tovább ki lehet húzni
2017. aug. 7. 20:30
 5/11 A kérdező kommentje:
Kígyó és nyílméregbéka ellen nem jó a nyomókötés.
2017. aug. 7. 20:32
 6/11 anonim ***** válasza:
Meg hát.
2017. aug. 7. 20:32
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha valóban csak így menthető meg az, akit az ember szeret, akkor sok választás nincs...
2017. aug. 7. 20:33
 8/11 anonim ***** válasza:

Igen. Ha szeretem, akkor mondjuk kézfej nélkül is szeretni fogom.

A kérdés az, hogy ő megérti e, hogy miért ezt az utat választottam, vagy egy életen át gyűlölni fog, hogy inkább hagytam volna meghalni.

Bízom benne, hogy olyan intelligens lesz az életem párja, hogy meg tud birkózni a fogyatékossággal, hogy boldog, teljes életet tud úgy is élni.

2017. aug. 7. 21:00
 9/11 anonim ***** válasza:
25%

Ha a barátnőmről lenne szó akkor igen. Valahogy így képzelném el a szitut.

Hozzáér egy ártalmatlan vizisiklóhoz (nem ismeri ezeket, neki mind kígyó) én meg jeges rémülettel kiáltanék hogy:

- Úristen ez egy keleti korallkígyó volt, a bőrén lévő méreg perceken belül végezni fog veled!

Majd rohannék és egy életlen ásóval, a szükségesnél jóval nagyobb szenvedést és csonkítást okozva püfölnöm a végtagját. Aztán amikor már a korházban a hála hullámai elöntik akkor közölném vele hogy csak ugrattam.

Szóval igen, akkor is megtenném ha nem múlna rajta az élete.

2017. aug. 7. 21:22
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem tudnám szakszerűen elvégezni, szóval nem tudom, hogy egyáltalán merném-e. Mondjuk nem járok sivatagba, és nyílméregbékák sem ugrándoznak errefelé. :-) Ha pedig itt a városban történne valami, hívnám a mentőt, és tőlük kérdezném meg, mit tehetek, amíg kiérkeznek.
2017. aug. 7. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!