Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az élete múlna rajta, megcsonkítanád azt, akit szeretsz?
Igen. Ha szeretem, akkor mondjuk kézfej nélkül is szeretni fogom.
A kérdés az, hogy ő megérti e, hogy miért ezt az utat választottam, vagy egy életen át gyűlölni fog, hogy inkább hagytam volna meghalni.
Bízom benne, hogy olyan intelligens lesz az életem párja, hogy meg tud birkózni a fogyatékossággal, hogy boldog, teljes életet tud úgy is élni.
Ha a barátnőmről lenne szó akkor igen. Valahogy így képzelném el a szitut.
Hozzáér egy ártalmatlan vizisiklóhoz (nem ismeri ezeket, neki mind kígyó) én meg jeges rémülettel kiáltanék hogy:
- Úristen ez egy keleti korallkígyó volt, a bőrén lévő méreg perceken belül végezni fog veled!
Majd rohannék és egy életlen ásóval, a szükségesnél jóval nagyobb szenvedést és csonkítást okozva püfölnöm a végtagját. Aztán amikor már a korházban a hála hullámai elöntik akkor közölném vele hogy csak ugrattam.
Szóval igen, akkor is megtenném ha nem múlna rajta az élete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!