Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a kategóriában minden 20 évkörülinek 30-40 éves párja van?
Figyelt kérdés
2017. aug. 7. 03:00
1/10 anonim 

válasza:

Igen, maramelyik le akar lenni otthonrol, nem szulokkel egyutt lakni. Mar a melyik azt hiszi van penze a kozepkoru pasinak es majd ra is kolti. Aztan jonnek a kerdesek, mit csinaljak az ex feleseggel, gyerekekkel es a pali csaladjaval aki ki nem allhatja az uj fruzskat a csaladi ebednel, aki egy ertelmes mondatot nem tud kinyogni.
2/10 anonim válasza:
23 éves vagyok,a barátom pedig 34 éves. 3 éve vagyunk együtt,most volt az eljegyzésünk. Attól,hogy harminc felett van,nem egy pénzeszsák,nem a pénze miatt jöttem vele össze anno. Dolgoztam akkor is és most is,ahogyan ő is. Szeretjük egymást,kedves és nagyon normális,ami-tisztelet a kivételnek-az én korosztályomban nem feltétlen mondható el. Sokkal hamarabb fel kellett nőnöm,ebből kifolyólag már érettebben állok az élethez,aminek a párkapcsolat is a része. Kibuliztam már magam és dolgoztam is sokat,lassan családot szeretnék. Ő is elég érett ehhez. Nem voltak gyerekei,sem felesége,szüleink sajnos nincsenek már,de a testvérei szeretnek. :) Attól,hogy nagy köztünk a korkülönbség,nincsen apakomlexusom és nem vagyok kitartott. Bírom ezt az általánosítást. Nem értem,miért szerethetnék huszonévesen törvényszerűen csak egy huszonéves fiút. Ha boldogok vagyunk mindketten,mit számít a kor? :)
3/10 anonim 

válasza:

Nem, hanem csak őket olvasod.
Nevezetesen azért, mert rajtuk kívül nem kérdez más.
.
Ha lakásod mindegyik ablakán kinézve esőt látsz, nem jelenti az országos esőzést.
4/10 anonim 

válasza:

20 vagyok, a párom 30. a fő ok amiért vele vagyok, az az hogy érett férfi, nem úgy mint a mai ,,fiúk'' akiknek a buliból, szőrtelenítésből, hajvasalásból, baszásból áll az élet, se munka, se célok és meg sorolhatnám. Én férfit kerestem, nem még egy puncit az enyém mellé, ennyi a titok.
5/10 anonim 

válasza:

Volt egy 13 évvel idősebb párom. Életem legszebb időszakát éltem vele. Mindig is az idősebb pasik jöttek be. Talán mert ők még férfiasak, nem úgy, mint a legtöbb mai srác. Meg 30-40 körül már nem játsszák meg magukat, nem olyan felszínesek. Persze van kivétel.
6/10 anonim 

válasza:

Utolso, es mi lett az idosebb paroddal? Miert nem maradtal vele?
7/10 anonim 

válasza:

Nem. Velem egykorú párom van. Közösen teszünk a jövőnkért, egyenrangú partnerek vagyunk. :)
8/10 anonim 

válasza:

21 éves vagyok, a barátom 24.
Szóval már megint nem jött be az általánosítás. ^^
21/L
9/10 anonim 

válasza:

Én is 21, barátom 5 év 4 hónappal idősebb.
10/10 anonim 

válasza:

Én 19 vagyok és a barátom is ennyi. Egyetemre járunk és közös albérletben vagyunk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!