Melyek voltak a legfurcsább, legmeghökkentőbb kérdések, melyeket ebben a kategóriában olvastatok? (Bővebben lent)
Érdekelne, mert elég sok meredek kérdést olvastam itt, de mindig van durvább is. Úgy érzem, hogy ha megosztanánk egymással ezeket a kérdéseket könnyebben ki lehetne szűrni a trollokat. Illetve tudni lehetne, hogy mi az ami igaz, annak ellenére, hogy meredek.
Nekem ami nagyon megmaradt, hogy volt egy srác akit a húga terrorban tartott, mert állandóan a számítógépén játszott és ha ki akarta zavarni örjöngött. Volt, hogy az üvegajtót is rácsapta. (Erről videót is linkelt)
Az a húgicás is egy troll volt, kb. minden nap megkérdezte, csak egyszer fiú volt, aztán lány, de a sztori ugyanaz kb.
A meghalós kérdések - vegyen egy kötelet, aztán csá, aki meg akar halni, az nem érdeklődik, hanem megteszi :D
A biszex-kérdéskör mostanság nagyon "trendi", de a srác se semmi, aki lefosta az ingét, és ahelyett, hogy kimosná (15 évesen) azon lamentál, hová dugja - mert nyilván nem érezné anyuci.
Az anyósos kérdések közt is van durva, de számomra az anyapicifiás-lányás kérdések a leggázabbak.
#3 A húgicás az igaz volt, mert van róla YouTube videó is, nem is egy. Persze, lehet, hogy más is írt ki hasonlót.
Anúgy köszi a válaszokat. Van pár ani nekem is rémlik.
Amúgy eszembe jutott az is, hogy volt egy pasi aki hízlalta a 180 kilós menyasszonyát, de emiatt összeveszett a szüleivel. Az is elég morbid volt.
Illetve volt egy ahol az unoka lopott a nagyitól többszázezer Forintot.
Az ingét lefosó srác is komoly, bár 99%, hogy kamu. Mint az anyáknapi elégedetlen anyuci is az volt szerintem, ha nem mindkettő kiábrándító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!