Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon érez valamit iránta?
A barátom rendőr, és az utóbbi időben kb 1 vagy 2 hónapja lett egy új kolléganője. Ő egy tanulólány és valahogy mindig ők ketten együtt dolgoznak. Volt, hogy már említette a párom, hogy nagyon jófej a lány, meg másik váltásba fogják őt rakni következő hónapban és emiatt szomorkodott, mert most olyan jó kollégái vannak. Mondta, hogy nagyon jól elvannak ezzel a csajjal, nagyon ügyes, szorgalmas.
Még ezelőtt régebben messengeren is mutatta hogy írt neki a lány valamit a munkával kapcs és utána rákerestem és egy elég szép lányról van szó.
Először azt éreztem, hogy csak féltékennyé akar tenni, de tényleg lehet, hogy nagyon megkedvelte, vagy nem tudom mi lehet.
Egy hónapja még láttam, mikor megkerestem facebookon, hogy kapcsolatban van a csaj, de már látom hogy nincsen. Nekünk a barátommal nincs kirakva a kapcsolat egyébként. Még nem volt róla szó, hogy kirakjuk.
Tehát pl. múltkor is írta, hogy tök jól telnek a melós napok, kaptak tanulokat és van egy akivel így általában összerakták és tök jól megy vele a munka
"de most jövőhéten elrakják mellőlem :("
Aztán lájkolta is az új profilképét a csajnak, pedig ő nem nagyon szokott lájkolgatni embereket.
Meg múltkor is munka közben elmentek együtt enni a mekibe, stb. Tehát így több időt töltenek már együtt, mint mi ketten. Utóbbi időben, ha találkoztam vele, mindig panaszkodott, hogy fáradt, meg sok a munka stb. Nem tudom mi fog ebből kisülni.
Nem hoztam még fel neki, hogy mi van ezzel a lánnyal, mit csinálnak, stb. Nagyon nem szeretnék féltékenynek tűnni, csak most magamban kicsit őrlődtem az utóbbi napokban, mert úgy érzem, hogy már én annyira nem érdeklem úgy. Bár a szavaiból nem lehet kivenni, a tetteiből meg nem tudhatom, mert rengeteget dolgozik és rám kevés ideje marad. :/

Szimpatikus neki, ezen nincs mit szépíteni vagy túlgondolni.
Viszont azt nem értem, hogy ha rád kevés ideje van, akkor neked az miért jó?
Vannak olyan szakmák amik mellett csak zilált párkapcsolatot lehet fenntartani ilyen a pilóta, rendőr, mentős stb.
Ezért is kefélnek állandóan egymással.
Bár a kérdésed nem erre vonatkozott, de gondoltam azért megosztom.
Hát igen, lehetséges, hogy el kellene kezdenem saját szempontból nézni a dolgokat. Nekem ez miért jó? Nem tudok rá válaszolni, szóval...
Azt hiszem, most hogy nekem is van új munkám, lesznek új barátaim, majd lesz, ami leköti a figyelmem és el tudom engedni az érzéseimet, mert ezzel a sráccal nem egészen úgy alakulnak a dolgok.
Csak nehezen engedem el az embereket az életemből, de ez már tényleg csak az én gyengeségem. Neki biztos könnyebben megy.

Valszeg én vagyok a hülye (sőt biztos), de az miért nem opció h elmondod neki h féltékeny vagy erre a lányra? Megbeszélni a gondokat, aggályokat (pláne h napokig rágódsz ezen)? Ez egy alap emberi érzés ami mindenkinél jelen van, nincs ebben semmi különös vagy szégyellni való.
Ha szeret akkor a te kedvedért megpróbálja ignorálni az esetlegesen barátságon túlmutató kétes szitukat, ha meg az ellenkező, a te szempontodból rosszabbik eset következik be az ellen nem tudsz mit tenni sztem.
(A konkrét kérdésre meg lehetetlen válaszolni, még talán a barátod se tudna nemhogy bárki más.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!