Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Van egy férfi, akivel megismerkedtem, a szimpátia kölcsönös. Azt mondta, maradjunk csak barátok, mert vele nem könnyű minden. De találkozzunk azért. Kérdeztem, mit ért ez alatt, hogy nem könnyű vele. Ilyenkor egy férfinél mi merül fel? Gondolni sok mindenre lehet.
2017. aug. 2. 14:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy sok csalódás érte már az életben, negatív visszajelzéseket kapott más nőktől, ezért önbizalom-hiányban szenved.

De nem tudhatod biztosra, próbálj vele beszélgetni, vezesd rá, hogy benned megbízhat, akkor talán megnyílik.

2017. aug. 2. 14:34
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

"Kérdeztem, mit ért ez alatt, hogy nem könnyű vele."

És erre mit mondott? Ennyiből nem könnyű tippelni sem. Hány évesek vagytok?

2017. aug. 2. 14:50
 3/5 A kérdező kommentje:
1. válaszolónak: Én is gondoltam már erre.
2017. aug. 2. 17:37
 4/5 A kérdező kommentje:
2.: Semmit igazából, elterelődött a beszélgetés másra. Már nem fiatalok :)
2017. aug. 2. 17:39
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Értem. Én azért résen lennék, nehogy csak ki akarjon használni.
2017. aug. 2. 17:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!