Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Más is így van a szerelemmel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is így van a szerelemmel?

Figyelt kérdés
" A szerelem a legnagyobb hazugság, nem tudtad? Ő a testet öltött gonoszok leggonoszabbika. Elhiteti veled hogy minden jó, minden szép, aztán amikor jönnek a problémák, rútul cserben hagy, lapít, nem reagál, majd nyomtalanul tűnik el és csak a fájdalom marad utána. :) ,,
2017. aug. 2. 11:20
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Nagyjából 12 évrs lehetsz, igaz? Legalábbis szellemileg.
2017. aug. 2. 11:33
 2/10 anonim ***** válasza:
Én adok neki egy 14-16 évet.
2017. aug. 2. 11:38
 3/10 anonim ***** válasza:

Kérdező:

Mond neked valamit az, hogy jin és jang? ;)

2017. aug. 2. 11:55
 4/10 A kérdező kommentje:

Azta,de kis bölcsek vagytok!

Ezt egy 42 éves kollega nőm tette ki a falra. 28 aláírás van alatta. Ez gondolkodtatott el.

2017. aug. 2. 12:06
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez van sajnos. Ma már a "szerelem" szó hallatán nem az ugrik be az embereknek, hogy szárnyalás, boldogság, önkívület, hanem az, hogy csalódás, kisemmizés, átverés, hazugság. Továbbra is egy mélyen belül vágyott dolog, de erősebbé vált a tőle való félelem.
2017. aug. 2. 12:17
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen csodabölcsesség, ezer számra van.

A szerelmet viszont mindenki maga éli meg a párjával. Minden rendben, akkor csodás dolog.

2017. aug. 2. 12:19
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem kor függvénye, hogy valaki ilyen "bölcsességeket" osztogat meg. Attól, hogy a kolléganőd 42 éves, még nem jelenti, hogy az idézetnek bármi köze lenne a valósághoz. Van, hogy az ember úgy érzi, szerelmesnek lenni sz@r dolog, de ettől még ez a kis szösszenet egy hatásvadász ökörség. Legalábbis szerintem. Voltam már szerelmes, csalódtam is nem egyszer, de így gondolom.
2017. aug. 2. 12:37
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem, én nem így vagyok vele. Ez nekem egy indulatból kiírt, részrehajló, valódi tartalom nélküli közhelynek tűnik csak.
2017. aug. 2. 12:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem vagy egyedül, Kérdező, én is ugyanezt gondolom a szerelemről. Egy teljesen fölösleges, haszontalan, káros baromság. Nem a lányregényekből, Paula és Paulínából meg a Sailor Moon-ból kell kiindulni, és azt képzelni, hogy ez törvényszerű a világon mindenütt.
2017. aug. 3. 00:25
 10/10 anonim ***** válasza:

#3-as voltam.

Nem véletlen írtam amit írtam.

Az értelmezése igen egyszerű, ilyen az élet. Jó és rossz váltakozása.

Aki ezt kiírta, miért nem írja ki azt amikor boldog?

Vagy az nem lényeges csak a rossz?

Felesleges bármit is kiragadni az életből, mert a boldogság - szomorúság

születés - halál

Nagy hiba csak a rossz dolgokra emlékezni, butus emberre vall.

2017. aug. 3. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!