Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belém szeretett egy lány (lehet csak valami fellángolás) akinek nem lett volna szabad, erre én is belezúgtam. Hogy verjem ki a fejemből?
Még a pánikbetegségem is újra előjött emiatt annyira felkavarodtak a dolgok, folyamatos szorongással kűzdök esténként ki nem bírom a fejemből verni 0-24h. Ma este lemostam az érzéseket pálinkával, de ez nem ordás valami tartósabb megoldást valaki javasoljon legyen szives
,köszi hello
Most láttam a kérdést.
Pont akartam írni, hogy ha tényleg viszonzott és tudja, hogy ott vagy, akkor úgy is szakít.(Engem is meghülyített volna ennyire a dolog, amikor ebbe a szituba kerültem, hogy ketten fogaltak vagyunk. De nálunk nem volt ilyen nyílt közlés a másik felé, talán nem is volt ilyenről szó sem, csak részemről, hiszen nem tudom a másik fejében mi van)
A vége nem jól sült el, ezért kár. Azért érdekes, hogy a csajnak meg megbocsájtott. De hát ő él vele..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!