Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40+ hölgyek, mennyire fontos számotokra a korkülönbség?
46 éves leszek december 23-án. Lánykorom óta sportolok, így mikor a lányommal voltam terhes a testem szinte semmit nem változott. A sportot szülés után 3 héttel újra kezdtem, azóta is folytatom.
A kérdésre válaszolva, hogy mennyire fontos a számomra a korkülönbség - igen fontos. Egyáltalán nem vagyok az a kétségbeesett nő, aki sírva könyörög egy bókért. Nem vagyok szorúlt helyzetben, elismerő pillantásokat naponta megkapom. Nem kellene nekem egy fiatal férfi szerelme. Én az idősebb férfiakat szeretem.
#46-évesen sportolhatsz is meg járhatsz ezerrel kozmetikába akkor is öreg vagy!
A te segged meg egy húsz évesé gondolm nem egyforma!
Az idősebb pasik meg a korodhoz képesthez' -jó vagyhoz ...-bókolnak.
Tehát csókolom tessék leeresztkedni a földre.Attól,hogy a kérdező szereti az idősebb nőket még nem garancia,hogy téged is akar.....
46 évesen öreg?😃
A legtöbb 20 évesnek a segge lelóg a combjára😃
Az meg igenis komoly előny hogy még 46! Évesen is sportol
Írhatsz akármit...nem láttad még...
Meg a kérdezővel kéne eleve fpglalkozni és nem kötekedni
Ma van 2018 május 5. Túl vagyok az idei év első maratonján. Már a 47 évembe léptem, de az erőlétem nem lett rosszabb, nem ereszkedett meg a fenekem se.
A következő maraton lesz az utolsó, amiről kommentálok. Továbbra is fontos számomra a korkülönbség. Fiatalabb férfival nem tudnék kapcsolatot létesíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!