Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 40+ hölgyek, mennyire fontos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40+ hölgyek, mennyire fontos számotokra a korkülönbség?

Figyelt kérdés
Intelligens, humoros, helyes férfi vagyok, 27 éves.

2017. júl. 29. 22:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

46 éves leszek december 23-án. Lánykorom óta sportolok, így mikor a lányommal voltam terhes a testem szinte semmit nem változott. A sportot szülés után 3 héttel újra kezdtem, azóta is folytatom.

A kérdésre válaszolva, hogy mennyire fontos a számomra a korkülönbség - igen fontos. Egyáltalán nem vagyok az a kétségbeesett nő, aki sírva könyörög egy bókért. Nem vagyok szorúlt helyzetben, elismerő pillantásokat naponta megkapom. Nem kellene nekem egy fiatal férfi szerelme. Én az idősebb férfiakat szeretem.

2017. júl. 31. 17:02
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

#46-évesen sportolhatsz is meg járhatsz ezerrel kozmetikába akkor is öreg vagy!

A te segged meg egy húsz évesé gondolm nem egyforma!

Az idősebb pasik meg a korodhoz képesthez' -jó vagyhoz ...-bókolnak.

Tehát csókolom tessék leeresztkedni a földre.Attól,hogy a kérdező szereti az idősebb nőket még nem garancia,hogy téged is akar.....

2017. júl. 31. 21:20
 13/18 anonim válasza:

46 évesen öreg?😃

A legtöbb 20 évesnek a segge lelóg a combjára😃

Az meg igenis komoly előny hogy még 46! Évesen is sportol

Írhatsz akármit...nem láttad még...

Meg a kérdezővel kéne eleve fpglalkozni és nem kötekedni

2017. aug. 4. 17:52
 14/18 anonim ***** válasza:
Én voltam a 11/13. Valóban öreg vagyok, de ez az én dolgom. Mindenesetre nagyon jól érzem magam a bőrömben még így 46 évesen. Nem járok ezerrel kozmetikába, mert nincs rá szükségem. Szép nagyon a bőröm, fiatal lány korom óta ápolom, így ezzel se kell bajlódnom. Nemcsak elismerő pillantásokat kapok, hanem ajánlatokat, de én eddig csak egy lehetőséggel éltem, ami azóta is tart. A férfi 44 éves, vagyis ennyi még belefért az elvárásaimban. Maratonon futok, gondolom ez jelent valamit 46 évesen. 2 héttel ezelőtt, szombati napon egy 10 Km-es futóversenyen vettem részt, majd lezuhanyoztam a verseny után, pihentem 1 és 1/2 órát, majd mentem dolgozni az osztályomra (egészségügyben dolgozok), és este 21:30-ig. Egymagam elláttam valamennyi beteget, akik az osztályon laknak. megállás nélkül dolgoztam. Nem a fiatalságot hajszolom, én már elértem azt amit akartam. A fenekem pedig biztos, hogy nem olyan, mint egy 20 évesé, mert már szültem. De nézze is meg akárhány 20 éves lány az én fenekemet, mert valószínű, hogy nekik nem lesz olyan 46 éves korukra, mint az enyém. Megérte a kitartó edzés, hihetetlen, mit tud kihozni az emberi testből a folyamatos sportolás. Következő hónap október 14 startolok a következő maratonon !!!!!!!! Hajrá !!!!!
2017. szept. 20. 19:38
 15/18 anonim ***** válasza:
Ma van október 14-e. Korábban írtam, hogy a mai napon futom le a valahányadik maratonomat. Megtörtént! Fújt itt a szél, esett az eső, eláztam, de lefutottam - 46 évesen, és remélhetőleg nem utoljára! Mindenkit bíztatok a rendszeres testmozgásra, mert nemcsak a testet formálja, megszépíti, egészségessé teszi azt, de a lelket is épp úgy ápolja. Mindenkinek szép napot!
2017. okt. 14. 15:42
 16/18 anonim ***** válasza:
A következő maratonok 2018 május 5 és október 20. Mindegyiken indulok. Erőteljes a felkészülés!!
2018. márc. 1. 11:58
 17/18 anonim ***** válasza:

Ma van 2018 május 5. Túl vagyok az idei év első maratonján. Már a 47 évembe léptem, de az erőlétem nem lett rosszabb, nem ereszkedett meg a fenekem se.

A következő maraton lesz az utolsó, amiről kommentálok. Továbbra is fontos számomra a korkülönbség. Fiatalabb férfival nem tudnék kapcsolatot létesíteni.

2018. máj. 5. 22:06
 18/18 anonim ***** válasza:
Ma van 2018 október 13 (szombat). Lefutottam a mai napon a valahányadik maratonomat. Lezuhanyozva, tisztára mosott, szárított hajjal remekül érzem magam. Csodálatos volt az idő a futáshoz, új emberekkel ismerkedtem meg, akik ugyan nem lesznek életem részei, de az a kis idő, amit futás közben mellettem töltöttek (mert beszélgettünk) kellemes élmény marad. 47 éves leszek december 23-án. A kedvesem szeretne összeköltözni velem, ő 44 éves. Engem zavar ez a körkülönbség, de nagyon szeretem. Ez volt az utolsó bejegyzésem, többé nem írok. 16 órakkor kezdem a munkát az osztályomon, a mai napon, és késő estig dolgozok. Mindenkinek minden jót kívánok!
2018. okt. 13. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!