Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit gondoltok erről? Többi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok erről? Többi lent bőven kifejtve

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elmondhatom magamról, hogy egy szerencsés ember vagyok. Mivel amikről eddig álmodtam megvalósult nagyjából pl( utazások, műszaki dolgok, bútorok) hozzáteszem, hogy nem nagy képüsêgből írom.

Viszont már régóta van egy lány az életemben akit nagyon szeretek már sok éve, viszont viszonzatlan.

Mindenki azt mondja, hogy hagyjam mert egy link ember. Értem ezt az alatt, hogy bunkó,nagyképű és stb és nem érdemel meg, de persze tudom hülye vagyok mert még a hibái ellenére is szeretem.

(Helyes írási hibákért bocsánat mert gyorsan írtam mobilról)

2017. júl. 28. 21:51
 1/5 A kérdező kommentje:
Még valami ő volt az első szerelem még gyerekkoromban
2017. júl. 28. 21:53
 2/5 anonim ***** válasza:
54%

Ha viszonzatlan, akkor mégis mi a francot vársz még mindig?

Keress inkább egy olyan nőt, aki viszonozza az érzéseidet!

Ilyen egyszerű!

Ne fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel!

Hallottad már ezt a mondást?

2017. júl. 28. 21:54
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen hallottam ment a zöld :-) persze és rajta vagyok a témán csak véletlenszerüen sokszor egymásba botlunk az utcán és így kicsit azért nehezit a dolgon. És köszönöm a választ!
2017. júl. 28. 21:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Romantikus lehet egy gyermekkori szerelem, dehát azóta mindketten változtatok, s ahogy írod, a lány nrm épp előnyére. Ha nem viszonozza az érzelmeid, nem igazán van értelme rá várni. Keress olyat inkább, akivel azonos az értékrendetek.
2017. aug. 21. 14:18
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát igen sajnos nem előnyére
2017. aug. 21. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!