Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek?
Van egy férfi az életemben. Mi barátkozni kezdtünk anno. Éreztem hogy szeretne többet, de én nem akartam többet. Nem jött be, és másvalaki tetszett egyébként is. Céloztam rá, nem akarok többet tőle mint barátság, hogy elkerüljük a kínos szitut, mikor bepróbálkozik és én lekoptatom.
De az utóbbi időben sokat változott a helyzet. Stílusos a megjelenése, izmos, vállas, lenyírta a haját, lett egy baromi jó állása. És elkezdett bejönni nekem. Közeledtem hozzá úgy, és furcsán reagált. Mintha már nem is kellenék neki. De nem azért mert besértődött volna vagy ilyesmi, ő is tudja, hogy nem a legvonzóbb legény volt korábban. Hanem ugy tűnik nekem, azért, mert már nem jövök be neki. Pedig ugyanolyan vagyok. Sőt, mivel tetszik, újabban jobban odafigyelek a külsőmre, ha látom aznap.
Attól félek, elszalasztottam az esélyemet, és már nincs. De akkor barátok sem leszünk, mert én nem tudok vele már barátkozni. Vagy közeledünk, vagy semmi, mert nem tudok olyannal "barátkozni", akibe beleesek.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!