Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tulajdonságot tartotok szexinek egy férfiben?
Külső-belső egyaránt lehet. :)
Én például nagyon szeretem, ha egy pasi házias. Egyszerűen odáig vagyok tőle. Nem azért, hogy helyettem főzzön, de nagyon bejön, amikor saját főztjével lep meg valaki, vagy egyáltalán mozgolódik a konyhában és tud főzni, mégha minimális szinten is. :)
Ha határozott, férfias... ha amolyan "ezermester" típus. Irtó szexi, ha autót szerelnek, javítanak, kopácsolnak valamit...ahogy az ágyban is szeretem, ha határozottak.
Külsőre? Szakáll...erős karok...barna szemek...ne legyen túl magas 170-180 között.
Hát ha én betenném a lábam a konyhába a párom páros lábbal rugdalna ki onnan, az az ő terepe, nagyon jól főz. Ő azt szereti, amikor nagyon koszosan, csapzottan beérkezek az udvarról autószerelésből, kertépítésből, építkezésből és sorolhatnám. Mindig megnézi mit alkottam és szereti nézni is amikor dolgozom.....
40F
En a haziassagot alap dolognak tartom, nem szexi kulonpontnak, ez egy alapfeltetel, hogy egyaltalan hajlando legyek vele randizni, hogy o hajlando-e egyutteles soran takaritani es fozni. (Mivel fozni utalok, ezert egy szakaccsal jottem ossze, aki meg szeret fozni haha.)
Egyebkent intelligencia, humor, illetve a minimalis arrogancia szexi. Bar az elso ketto pont szinten alap.
Kulsore a vekony ferfiak jonnek be, vilagos haj, vilagos szemek.
En imadok fozni!! Bar ez leginkabb azert alakult igy ki, mert az osszes eddigi baratnom nem tudott. Mondjuk ez engem egy csepett sem zavart.
Mindig azt szoktam mondani, hogy nekem az eg vilagon semmilyen muveszi erzekem nincs, egyedul a fozes az ahol kreativ tudok lenni. Szerintem meg sosem keszitettem ket egyforma kajat. Mindig rakok bele valami extrat, valamibol tobbet, hogy egyedi legyen. Mosogtani viszont utalok. :D
20/L
Külső: egyenes/íves orr, nagy kézfej és széles váll (ezeket inkább saját magamhoz mérten nagy), inkább a sötét haj és szem vagy sötét haj, világos szem, alhasi szőrzet (az igényes határokon belül)
Belső: a főzés jó pont, kifejezetten nem főzök, inkább sütöttem, de a pasijaim szinte sose tudtak semmit se normálisan megcsinálni, így ezt sosem tudtam kiélvezni. Most viszont, ha rágondolok tetszik :D (köszi!♥)
a határozottság szexi, ágyban is (főleg a kezdeményezés) de nekem az tetszik igazán, amikor megtervez egy randit, és nem mindig rám hagyja, hogy hova menjünk, mit akarok.
nekem bejön még, ha kicsit csipkelődős és ha jó a humora
ha kifejezetten intelligens, okos, művelt.
az is szexi, amikor egy férfi nem aggódik azon, hogy most valami b uzis vagy sem. elég magabiztos, meg elég férfias ahhoz, hogy ne foglalkozzon ilyenekkel.
az is be szokott jönni, amikor pl a barátom reggelente alsóban főz kávét nekem.
az ágyban leginkább az ha határozott, nyilván azért is, mert én nem vagyok olyan irányítgatós az ágyban, így egy hozzám hasonlóval nehezebben menne a szex.
külsőre nem tudom. a barátom pl kisfiús arcú, de a viselkedése miatt mégis szexinek látom.
öltözködésében tudok még. szeretem a feketét nagyon, úgyhogy pl a teljes fekete öltözék tetszik úgy, ha minden pont annyira szűk, amennyire kell. pl a nagyon szűk, meg nagyon bő ruhák nem jönnek be.
az óra is szokott tetszeni nagyon, illetve gyűrű, ha szép a keze. na ez a másik, nagyon sok fiúnak ronda a keze. a körmeiket lerágják, gusztustalan.
az izmos kar is tetszik.
most ennyi jutott eszembe. nyilván nem kell mind, meg nem ragaszkodom egyikhez se, kivéve az első négyhez. :D
Nekem a visszafogotabb/felszeg ferfiak a gyengeim. Amikor zavarba jon ha ranezek, amikor az elejen olyan szegyenlos mint egy tinedzser aki azt se tudja hogy megcsokolhat-e, meg-e foghatja a kezem es a vegen csak valami aranyos benazas lessz belole:D
Imadom!!:)
A helyesírás szexi!!
(amúgy komolyan, nagyjából az emberek értelmi intelligenciájának 90%-át le tudom mérni abból, ahogy írnak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!