Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal lányok és hölgyek, mit tartotok fontosnak egy fiúban/férfiban?
Először is: Magukat sajnáltató, fotelhuszárok válaszát töröltetni fogom, hogyha nem megfelelő hangvételű, illetve nem is nekik szól a kérdés.
Megpróbálom két csoportba sorolni a tulajdonságokat és érdekelne, hogy melyik is a fontosabb számotokra :)
Első kategória (A) úgy nézne ki, hogy a fiúnak/férinak:
- Legalább akkora, esetleg kicsit magasabb önbizalma van, mint nektek.
- Humoros.
- Nem túlságosan ragaszkodó, nem a nő az élete középpontja, hanem a céljainak él.
- Izgalmas. Esetleg zenével, költészettel, festészettel foglalkozik, valamint kihívó.
- Nagyon jó a szex vele.
A második kategória (B) úgy néz ki, hogy a fiú/férfi:
- Jól néz ki.
- Anyagilag független, jól keres.
- Szociális státusza van.
Én azt veszem észre, hogy a mai fiatal lányokat ( 16-22 ) a felsoroltak közül inkább a B típusú pasik érdeklik. A napokban beszélgettem egy hölggyel, aki azt mondta nekem (idézem), hogy: "Ha egy férfi megérinti a lelkemet, akkor eljut a bugyimig." A kérdésem azért 2 korosztálynak szól, mert kíváncsi vagyok, hogy mennyire fontos a fiatalabb korosztálynak és a kicsit idősebb korosztálynak, hogy egy fiú/férfi meg tudja érinteni a lelküket, illetve mennyire fontos az, hogy legyen pénze & jól nézzen ki. Melyik a fontosabb? Hogy egy férfi minél több érzelmet váltson ki belőletek vagy, hogy anyagilag mindent megtudjon adni?
Nyilván ez csak két véglet, de kíváncsi vagyok, hogy melyik véglet felé hajlotok inkább, A vagy B felé?
Most erre mit lehet írni? Inkább vagyok egyedül, mint hogy válasszak.
Az "A" nem néz ki jól? Ha nem tetszik mint férfi, akkor nem vonzódom hozzá szexuálisan sem, akkor pedig nem lesz jó a szex akármennyire tapasztalt és jó vele. Én is független vagyok anyagilag, jól keresek és imádok utazni, jó éttermekben enni. Most én fizessek mindig? Az az ideális ha ő is hasonlóan keres.
A "B" pedig nem intelligens, nem humoros, stb? Ha a fentiek nincsenek meg benne akkor hiába néz jól ki.
Egyik felé sem hajlok, ezek mind fontosak.
Mindkettő vőlegény :D
Made my day!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!