Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Milyen hobbikat, tevékenységeket tartotok vonzónak egy lány életében?
Figyelt kérdés
2017. febr. 20. 19:08
1/10 anonim válasza:
Számomra kűzdősport ha nem viszi túlzásba és nem lesz túl férfias akkor max barát de ha csak érzékeny és az arzenálját növeli amivel egyszer kinyírhat az bejön
2/10 anonim válasza:
És akkor az lesz a hobbid, amit a legtöbben mondunk?
3/10 anonim válasza:
Bármi, amit szenvedéllyel szeret és művel
4/10 anonim válasza:
Valami kreatív, alkotói tevékenység, vagy ha zenél pl.
Vagy szeret autót szerelni, de ezt csak a teljesség kedvéért említettem meg, ilyen nő kb. nem létezik :D
6/10 anonim válasza:
Fedett pályás távolbanézés vagy könyvemelgetés.
Autósmoziban székfestés.
Fűtő a Napnál.
Vonatkerékpumpálás.
Na jó komolyan: olvasás, írás, fotózás, túrázás, bringázás, kocogás vagy más edzésforma, esetleg főzés, rajzolás, festés, kézműveskedés stb.
7/10 anonim válasza:
Hegesztés. Nem tudom megmagyarázni, hogy miért, de valahogy vonz amikor egy szép lányt hegesztőpisztollyal a kezében látok.
8/10 Szergej55 válasza:
Olyat, ami létezik, tekintve, hogy a legtöbbnek semmi ilyen nincs.
9/10 anonim válasza:
Én MMAztam,Aersoftoztam és lovagoltam.
eddig senkinek nem volt vele gondja.
n25
10/10 anonim válasza:
pl ha valakinek segítséget nyújt, pl időseknek, gyerekeknek, állatoknak...
pl önkéntes egy állatmenhelyen, vagy besegít ismerős gyerekére vigyázni néha...
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!