Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kedves lányok (de akár srácok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves lányok (de akár srácok is), mi a véleményetek erről a vacsiról?

Figyelt kérdés

Barátnőmet egy "romantikus" vacsival szeretném várni.

Kb így fog kinézni az egész:

Előre megterített asztal, gyertyával, rózsa alakra hajtott szalvétával, aperitifnek egy nagyon minimális whisky jéggel, amíg nincs kész gyorsban a főétel (előkészítve ez is lesz és gyorsan kész).

Illetve addig ilyen szárított olasz, fűszeres, meg marhasonka lesz kint előételnek, meg házi burgonyachips, de direkt csak kevés.

A Főétel a szíves zöldséges durumtészta, vajon pirított garnélarákkal. Italnak fűszeres fehérbort gondoltam, de még vacilálok a prosecco között.

Desszertnek csak laza áfonyás krémtúrót gondoltam.

Amikor megjön akkor halk romantikus zene menne, meg majd a vacsi alatt halkan a háttérben.

A szobában még elvétve teszek illatgyertyákat a hangulat meg kicsit több fény miatt :)

Ez után jönne egy kis romantika, vettem bilincset, szemfedőt meg ilyesmit (nem durva dolgok miatt :D, de így sztem extrább), aztan majd később egy közös film.

Ez így nem sok? vagy ti lányok örülnétek egy ilyennek? Gondoltam legyen egy este ami teljesen róla szól.

2017. júl. 15. 18:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
43%
Nekem ez elég csöpögős, én jobban szeretem a spontán, lazább dolgokat. De lehet a lánynak tetszeni fog, nem vagyunk egyformák.
2017. júl. 15. 19:02
 12/21 anonim ***** válasza:
39%

Lányoknak ez jó, de én még kifosztanám utána a hűtődet. :D

30/f

2017. júl. 15. 19:03
 13/21 anonim ***** válasza:
45%
Végre egy férfi tudja mit iszik a nő.
2017. júl. 15. 20:00
 14/21 anonim ***** válasza:
55%

Barátnődet te ismered. Nekem a készülődés, figyelmesség esne a legjobban. Vagy ha például megjegyezted valamelyik kedvenc ételemet, ha szóba került egyáltalán és azt főzöd meg. De ha nem, az se baj, ez csak plusz lenne.

Az ilyesmit megjegyezném. Meg azt, hogy miről beszélgettünk az este. Na meg hogy milyen volt utána a szex. Esetleg a zenét, mert auditív típus vagyok. Ezekre emlékeznék később.

2017. júl. 15. 20:05
 15/21 anonim ***** válasza:
Szerintem az, hogy ennyire készülsz már önmagában tökéletessé teszi az estét! Szuper vagy. :-)
2017. júl. 15. 20:07
 16/21 anonim ***** válasza:
Nekem is személy szerint sok a szívecske, de te ismered a barátnődet.. Viszont a gesztus, és hogy ilyen figyelmes vagy, és így készülsz csillagos 5 :)
2017. júl. 15. 20:17
 17/21 anonim ***** válasza:
nekem ez túl nyálas
2017. júl. 15. 20:56
 18/21 anonim ***** válasza:
Friss kapcsolatnal szerintem futva menekulnek a vilag masik vegere. Ahhoz sok nagyon. De ha jo ideje egyutt vagytok, akkor nagyon szep gesztus, en nagyon orulnek neki. :)
2017. júl. 16. 12:51
 19/21 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Az Isten áldjon meg, ha nekem csinálnál ilyet, és a sonka mellé hozzávágnál pár jófajta sajtot is, én ott helyben hozzád is mennék :D :D :D

Jó időtöltést!

2017. júl. 16. 13:12
 20/21 anonim ***** válasza:
"A leányzó szereti a whiskyt? Nekem, ez, kicsit erősnek tűnik. Nincs, valami nőiesebb?" Nem minden lány szereti az édes koktélokat, nem attól lesz valaki nőiesebb, lol.
2017. júl. 16. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!