Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves lányok (de akár srácok is), mi a véleményetek erről a vacsiról?
Barátnőmet egy "romantikus" vacsival szeretném várni.
Kb így fog kinézni az egész:
Előre megterített asztal, gyertyával, rózsa alakra hajtott szalvétával, aperitifnek egy nagyon minimális whisky jéggel, amíg nincs kész gyorsban a főétel (előkészítve ez is lesz és gyorsan kész).
Illetve addig ilyen szárított olasz, fűszeres, meg marhasonka lesz kint előételnek, meg házi burgonyachips, de direkt csak kevés.
A Főétel a szíves zöldséges durumtészta, vajon pirított garnélarákkal. Italnak fűszeres fehérbort gondoltam, de még vacilálok a prosecco között.
Desszertnek csak laza áfonyás krémtúrót gondoltam.
Amikor megjön akkor halk romantikus zene menne, meg majd a vacsi alatt halkan a háttérben.
A szobában még elvétve teszek illatgyertyákat a hangulat meg kicsit több fény miatt :)
Ez után jönne egy kis romantika, vettem bilincset, szemfedőt meg ilyesmit (nem durva dolgok miatt :D, de így sztem extrább), aztan majd később egy közös film.
Ez így nem sok? vagy ti lányok örülnétek egy ilyennek? Gondoltam legyen egy este ami teljesen róla szól.
:)
Szép gondolat...
A leányzó szereti a whiskyt? Nekem, ez, kicsit erősnek tűnik. Nincs, valami nőiesebb? Bár, az ízlését Te ismered.
A vacsi után esetleg, egy közös zuhany, vagy masszázs?
A desszertet pedig én, inkább szex után fogyasztanám el, egy kis finom borral...és nem filmeznék, hanem jönne a következő menet, ami csak érted lenne a szép estéért!
Sok sikert az estéhez!
Nagyon jól hangzik,igazán szerencsés a barátnőd! :)
Hajrá!
De kiábrándító vagy... vagy ilyen a felfogásod?
Szerinted, ha a végén is van szex... az csak "hálaszex" lehet?
Igazi fadarab lehetsz az ágyban....
#4-nek igaza van. Gáz vagy #3.
Nekem kicsit giccs, de, ha a csajnak bejön, hajrá!
Nem hálaszex jeééeggel gondoltam... :D de azért na.. sztem jó befejezés :D
Igen szereti a whiskyt, de persez csak keveset akarok mint étvágygerjesztő, + azért is a pár sonka, sajt kombó míg a kaja nincs meg
na erre vagyok kiváncsi hogy sok-e
mondjuk gáznak nem mondanám magam..
Nekem ez picit sok, de csak azért,mert nagyon "filmesre" sikeredett. Pedig szeretném a romantikát (is) az ötlet maga szuper, csak nem kell zenei aláfestés és szerintem annyira sok a kaja,hogy szexelni már nem lenne kedvem teli hassal.
19/L
Nagyon romantikus vagyok, de ez eléggé elcsépelt. A szíves tészta... nem.
Alkoholt nem iszom, ha a bilincs meg a szemkötő miatta van, akkor oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!