Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megváltoztatható ez?
Nem, és szerintem ne is akard ha már ezt úgymond eldöntötte(d) :)
Aztán ha másképp alakúl akkor lehet, hogy megbánja (megbánod)
Ui. Nem tudtam eldönteni, hogy magadat írtad körbe, vagy másról beszélsz.
Hát szerintem ha ilyenekre tudsz gondolni, hogy nyitnál más lányok felé is, akkor ez nem hangzik jónak.
Szerintem amit érdemes lenne tenni, hogy leülsz egyszer, átgondolod hogy mik a jó és a rossz tulajdonságai a lánynak, és átgondolod hogy ezzel hosszú távon együtt-e tudnál élni. Ha igen akkor hajrá, ha nem akkor Isten vele. Az hogy jó dugni, az önmagában édeskevés egy kapcsolatban.(lehet hogy ebből is származik csak a vonzalom)
Potlek vagyok neki?
De amugy bulizni sem jar semerre 2-3 honapja...mindig velem van
Pedig megtehetne
Ne úgy gondolj a srácra mint egyetlen kapaszkodódra az életben. Lehet hogy ez a kapcsolatot is mérgezi. Látom mennyire szomorú smileizod az esetleges szétmenést. Nem másoktól lesz boldog az életed, ha elhagy akkor nem megy tönkre az életed, nem ér véget az életed. Saját magadtól lehet boldog az életed, ha elhagy akkor is és egy párkapcsolat is úgy lehet jó hogyha te is beleteszed azt a boldogságot, szabadságot, jóságot ami benned van. De ez először benned kell hogy legyen. Így belemenni egy kapcsolatba nem egészséges szerintem. Persze a kapcsolatba könnyebb ápolni az ilyet, de ahhoz beszélni kell erről, és ehhez egy tényleg megértő és türelmes partner kell. De mondom nem ez kéne hogy a kapcsolat célja legyen, hogy megszűnjenek a problémák, hanem hogy boldogság meg ilyesmik is legyenek, persze problémák is lesznek amiket közösen meg kell oldanotok. De ha csak az van, az nem egészséges. És az támaszkodik általában a partnerére aki úgy érzi vannak benne olyan megoldatlan problémák, amikkel egyedül nem bírna szembe nézni, ezért úgymond kell valaki, aki könnyíti az érzést, vagy pedig ami a jobbik eset akivel megoldják a problémát.
De ez csak egy meglátás, te ismered magad igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!