Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A férfiak miért nem tudják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért nem tudják elfogadni, hogy a nőknek is számít a külső?

Figyelt kérdés

Gyk-n, ha egy nő megemlíti, hogy csak közepesen számít neki a külső, és inkább a belső a fontos számára, akkor megvádolják, hogy hazudik.

Ha őszintén kijelenti, hogy fontos neki a férfi külseje, akkor meg egy felszínes ribizlinek van titulálva.

Az egy evolúciós tény, hogy mindkét nem elsősorban a külső alapján választ párt magának. A férfiak miért nem tudnak ebbe beletőrődni? Miért vannak szajhának titulálva azok a nők, akik kimondanak egy egyszerű biológiai tényt (azt, hogy nekik fontos a külső)?

Mikor fogják fel a férfiak, hogy ezen nem lehet változtatni?

Mikor fogják fel a férfiak, hogy a "minden nő a külsőre megy" nem használhatő egy nőket lealacsonyító fegyverként, mert ez egyszerűen csak egy biológiailag helyes tényállás?

2017. júl. 13. 16:15
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
27%
Mikor fogják fel a HÜLYE nők, hogy nem általánosítunk, és nem minden férfi egyforma???
2017. júl. 13. 19:24
 22/32 anonim ***** válasza:
19%

Figyelj ide, most elárulok egy nagy titkot! Készülsz már? Remek, no figyuzz:

1

2

3

MINDENKINEK SZÁMÍT A KÜLSŐ! Csekkolod? :D

2017. júl. 13. 19:50
 23/32 anonim ***** válasza:
60%
Szóval egyszerű a szabály. Ha rondának születtél akkor: ráááácsesztééééél. Kb. mehetsz papnak vagy apácának. Sosem lesz esélyed.
2017. júl. 13. 19:52
 24/32 anonim ***** válasza:
44%

"Szóval egyszerű a szabály. Ha rondának születtél akkor: ráááácsesztééééél. Kb. mehetsz papnak vagy apácának. Sosem lesz esélyed."

Marhaság. Mindig azzal piszkálnak a haverjaim, hogy nekem a ronda nők jönnek be. Pedig erről szó sincs, én szépnek találtam azokat a nőket.

Nekem bejön a kis mell, vagy a karakteres arc, tetszik a szemüveg (ok, ez most éppen divatos), és az is tetszik, ha a nőnek természetes szépsége van, nincs rajta egy kiló vakolat, vagy jó az egyszerű ruha. (a legtöbb barátnőmmel több edző-, és túracipője volt, mint mint magassarkúja)

Szóval a szépség nagyon relatív, sosem jöttek be a közfelkiáltással választott tipikus jó csajok.

Szóval nem kolostorba kell vonulni, hanem megtalálni azt, akinek te vagy az esete.

2017. júl. 13. 20:11
 25/32 anonim ***** válasza:

# 6

Linkelnél 4-5 női hozzászólást, amiben azt írják, hogy nekik egyáltalán nem számít a külső?

2017. júl. 13. 20:22
 26/32 anonim ***** válasza:

Akkor csak akkor csesztél rá, ha férfi vagy. Nőként még így megúszható a dolog...

Hát igen...

2017. júl. 13. 20:26
 27/32 anonim ***** válasza:

Tudtommal a nők a "szebbik nem", a szépségipar meg a divat mind-mind erre épül, szóval logikus, ha a férfiak ezt nézik egy nőben. A férfinak viszont nem a szépség a fő erénye, nem is mondanak férfira olyat, hogy "szép".

Egyedül azt nem értem, hogy amelyik nőnek ez ilyen fontos kritérium, miért nem azzal kezdi az ismerkedést, vagy írja magáról azt, hogy csak jóképű pasasok keressék őt? Máris megkímélné magát egy csomó csúnyarossz átlagpasastól, a férfiak meg magukat a csalódásoktól.

"Amelyik férfi izmos, jóképű az biztos, ostoba, bunkó, szemét."

Amelyik férfi megteheti, hogy bunkó és szemét legyen, mert minden ujjára jut nő minden buliban, akkor az az is lesz. Amiből sok van, az értéktelenedik. Közgazdaságtan alap.

2017. júl. 13. 23:39
 28/32 anonim ***** válasza:
72%
27-es anno társkeresőztem. Kiírtam milyen férfiak érdekelnek, hát 100-99 nem tetszett. Nem érdekelte őket mire vágyom. Es a legtöbb csúnyán elhordott mindenfélének. Most akkor miről is beszélsz???
2017. júl. 13. 23:49
 29/32 anonim ***** válasza:
Ha kiírtad, akkor téged nem vádolhat senki. Azokra értettem nyilván, akik amúgy baromi felszínesek, de ezt nem hajlandóak közölni a nagyérdeművel.
2017. júl. 14. 00:03
 30/32 anonim ***** válasza:
58%

Azért vannak epic kiírások.

"Én csak egy olyan férfit keresek, aki magas, izmos, erős, okos, sokat keres, humoros, művelt, elvont, titokzatos, nyíltszívű (nagyon hosszas felsorolás) és végül ő ezeket tőlem ne várja el..."

2017. júl. 14. 00:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!