Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van ez igy?

Lehet hogy én vagyok a hülye ,de komolyan nem értem. Most akkor mindig te fizeted az egészet? Vagy mindig feleztek? Vagy mi van?
Én speciel egyébként úgy gondolom hogy vagy mindenki fizesse a magáét (nekem ez a legkomfortosabb ,kellemtlen ha valaki 1-2 alkalomnál többször is meghív és akkor is mindig visszahívom az illetőt
ugyanannyiszor) ,vagy ha kb. ugyanakkora árban fogyasztottatok ,akkor felezzetek ,de ha mondjuk elmentek kajálni és ő rendel egy udítőt ,te meg több ezer forint értékben kajálsz ,ott a felezés hülyeség (ez most csak egy példa).
Szóval néha-néha kedvességbőp meg lehet hívni a másikat ,de én személyszerint kellemetlenül érezném magam ,ha valaki folyton fizetné nekem a dolgokat. Fizesse ki ,mindenki a saját italát ,kajáját ,belépőjét és a többi és akkor nem ledz gubanc.
Egy olyan kapcsolatban ahol közös kassza van az más ,de gondolom nálatok még nincs ilyenről szó.

Beszéld meg vele.
A párommal gyakran összevesztünk ( annyira komolyan nem kell venni :) ) mert nem engedte, hogy fizessek. De amennyiben te hívod el fagyizni, akkor miért várod el, hogy felajánlja, hogy ő fizessen? Vagy ő hív el és te fizetsz? Mindenesetre ülj le vele és beszéljétek meg szépen a dolgot.
23L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!