Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért kell egy nőnek felnéznie...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell egy nőnek felnéznie egy férfira?

Figyelt kérdés
Egy elég nagy ellentmondást látok itt. Egyenjogúság van, de némely nő úgy viselkedik mintha még nem lenne 21. század. Miért jó némelyiknek az, hogy okosabb, sikeresebb, jobban kereső párja legyen és minimum ugyanazokat a dolgokat érje el, mint ő. A mai korba már ezek nem állják meg a helyüket, mert már egy nő is ugyanúgy megtud állni a lábán, mint egy férfi. Most akkor minek is kell egy biztonságos támasz? Egy normális párkapcsolatban, mindkét fél megáll a lábán és, ha valami baj van akkor segítenek egymáson. Most akkor mi is ez a felnézés fétis? Nem lenne jobb egyszerűen inkább elfogadni a másikat, mint az elért teljesítményeit nézni? Amúgy tisztelet a kivételnek nem mindegyik nőre értem ezt, csak azokra akik nem tudtak modernizálódni.
2017. júl. 11. 19:10
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
60%
Nem várom el, hogy a párom több legyen nálam, viszont zavarna, ha nem lenne ugyanannyira önálló felnőtt, mint én. Számomra a párkapcsolaton belül fontos a kölcsönös tisztelet, nekem erről szól, hogy szeretnék felnézni rá.
2017. júl. 11. 19:18
 2/25 anonim ***** válasza:
55%

Az anyagi biztonság hajhászása miért is felnézés ? Lehet, hogy a rosszabb körülmények közt tengődőt lenézik, de a több akarása nem feltétlen csodálat. Az alkoholista hajléktalant, mondjuk ha lenézed, ilyen alapon a Matolcsyra felnézel ? Nem hiszem, hogy erről lenne szó. A kérdés jogos, de ez két külön kérdés.

30/f

2017. júl. 11. 19:18
 3/25 anonim ***** válasza:
34%
Jó kérdés. Én sem értem mikor a nők azt mondják, hogy fontos hogy fel tudjanak nézni a párjukra. Miért kell felnézni egy férfira? Ez alá-fölé rendeltségi viszonyt feltételez, amit viszont általában a nők nagy része elutasít. Meg én nem hallottam olyat soha egy férfitól, hogy fel akar nézni a barátnőjére.
2017. júl. 11. 19:19
 4/25 anonim ***** válasza:
76%

Alap esetben igazad van, de szerintem (mint olyan nőnek, akinek igenis fontos, hogy felnézhessen a férfira) egy kapcsolatban igenis fontos a tisztelet, aminek egy fura szinonímája a "felnézni rá". Becsülni, tisztelni, elismerni a teljesítményét. Nyilván fontosak és értékelendők az olyan jellemvonások is mint az őszinteség, a becsület a tudjistenmi, de azért nem elhanyagolhatók a világban nyújtott eredmények sem- főleg, hogy akármilyen modern világban élünk, még mindig én leszek a házhoz kötve minimum 6 hónapig ha szülni fogok, mert eleinte az a gyerek ha fejre állok, akkor is csak anyatejet fog tudni enni, olyankor pedig igenis jól jön a férjem lelki-anyagi támogatása.

A modern világban szerintem egyébként az a leglényegesebb változás, hogy a legtöbb "elavult" dolog nem évül el (hiszen eleve nem azért jött létre, mert haszontalan és hülyeség lett volna), hanem mindkét nemre vonatkozik. A férfi is ugyanúgy elvárja a nőtől hogy dolgozzon, hogy tisztelhesse, a nő is ugyanúgy elvárhatja a férfitől hogy érzékeny és vonzó legyen. Nem a "régi elvek" tűnnek el, hanem mostanság lassanként kezdenek kiterjedni mindkét nemre. Szerintem ez így van rendjén, de megértem, hogy az átmeneti időszak (hiszen minden rossz és ijesztő, ami új) nehézséget okoz sokaknak, akiknek ez nem természetesen jön.

2017. júl. 11. 19:21
 5/25 anonim ***** válasza:
86%
Az, hogy felnezek ra, nem azt jelenti, hogy tobbnek, jobbnak gondolom magamnal. Hanem kb pont ezt, amit irsz, hogy latom, hogy o egyedul is egy onallo ember lenne, ahogy en is.
2017. júl. 11. 19:27
 6/25 anonim ***** válasza:
47%

Nyilván ez nyugaton azért működik jobban, mert ott nem volt kommunizmus.

30/f

2017. júl. 11. 19:29
 7/25 anonim ***** válasza:
50%
Kérdező, mi pontosan a problémád? Nincs nőd? Vagy nem olyan nőd van, amilyet szeretnél? Nekem úgy tűnik, hogy a kicsit terjengős kérdésed leszűkítheti erre. Mi lenne, ha őszintén elmondanád, hogy mi a bajod? Talán segíteni is tudnánk, de álkérdéseken merengeni... Annak semmi értelme.
2017. júl. 11. 19:32
 8/25 anonim ***** válasza:
87%

Nem tudom, hogy feltűnt-e már, de Magyarország antifeminista ország ;)

Meg aztán ti is olyanok vagytok, hogy lehetőleg egy városban sem akartok lenni egy olyan nővel, aki életében egyszer is kimondta a "női jogok" kifejezést, de aztán meg jöttök azzal, hogy egy nő ebben a nagy egyenjogúságban nehogy már azt várja tőletek, hogy valakik legyetek. Eh..

2017. júl. 11. 19:35
 9/25 anonim ***** válasza:
65%

Az, hogy felnéz rá, nem azt jelenti, hogy magát le.

Ez kb olyan, hogy büszke rá.

2017. júl. 11. 19:42
 10/25 anonim ***** válasza:
0%

Persze, hogy bicskanyitogató a "női jogok"-at hallgatni, mert emberi jogok vannak, a nő meg ha jól tudom ember. Ha valakit pedig jogsérelem ér, akkor mérlegeljen megéri-e neki időben/pénzzel és érvényesítse az alkotmányos és emberi jogait, ahogy mindenki más is teszi. Ja ha az időt és a pénzt sajnálom, akkor nekem sincs jogorvoslat. Mérlegelni kell, aztán bíróságra vinni vagy nem vinni és nem az asztalt verni. A nők azt mondják általános a jogsérelmük. Le kell dumálni a kolleginákkal, hogy perközösségben lépnek fel oszt' jó napot. Nem kell áldozati szerepben vergődni.

30/f

2017. júl. 11. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!