Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az, hogy a fiúknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a fiúknak csak szexre kellek semmi komolyabb kapcsolatra nem?

Figyelt kérdés
Nem vagyok az alkalmi kapcsolatok híve és nem is öltözök k..vásan!
2017. júl. 9. 21:43
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
@9 nem vagyok pesti
2017. júl. 9. 22:14
 12/20 A kérdező kommentje:
És ha pl olyan fiúkat fogok ki akiknek nem vagyok az esetük de nekem pl igen? 10ből 8 fiúnál mindig ez megy szinte ott már nekem kéne elgondolkoznom? Bennem van a hiba akkor?
2017. júl. 9. 22:17
 13/20 anonim ***** válasza:
10%
Egyébként mennyi idős vagy? Bár mindegy is, úgyse mondod meg, de csak 16nak tűnsz kb.
2017. júl. 9. 22:26
 14/20 A kérdező kommentje:
20
2017. júl. 9. 22:39
 15/20 anonim ***** válasza:
36%

Ismerek ilyen lányokat. Mind kinéznek 1-2 menő srácot, akik bárkit megkaphatnak, ezért nem állnak le senkivel komolyra. Vagy olyan srácot, akinél esélytelenek. Közben az összes normális srácot kikosarazzák.

Mit csinálj? Pár év múlva döbbenj rá, hogy megérte volna 1-2 srác, akikről már lemaradtál.

2017. júl. 9. 22:42
 16/20 anonim ***** válasza:
20%
Ennyit tudsz nyújtani.
2017. júl. 9. 22:59
 17/20 Sunshinedoll ***** válasza:
36%

Mindig lesznek olyanok, akik csak meg akarnak dugni, a te emberismereteden meg naivitásodon múlik, hogy ezt felismered-e vagy nem.

Egyébként meg sajnos a pasik baromi manipulatívak, és sokszor túl későn mutatkozik meg a valós énjük. Szóval nem tudsz mit csinálni.

Az még mindig jobb, hogy szexre kellesz, mintha csak takarítani meg főzni tartana.

2017. júl. 10. 13:09
 18/20 anonim ***** válasza:
Az ilyen nőkre van egy "szakszó": alfa-özvegy
2017. júl. 10. 14:38
 19/20 A kérdező kommentje:
@17 az mit jelent ha egy frrfi manipulatív?
2017. júl. 10. 15:21
 20/20 anonim ***** válasza:

#19: Azt, hogy jól néz ki a férfi, ezért a mosolyától szétteszi a lábát a nő. Ha ez megtörtént és a nőnek leesik, hogy a férfi igazából csak szexet akar, utána kényelmetlen a helyzet. Ekkor egyszerűbb a férfira mutogatni, hogy manipulatív volt, mint beismerni, hogy a nő volt végtelenül egyszerű és buta.

Látod, ez számodra a tökéletes válasz. Ignoráltál mindent, ami a TE hibáidra mutatott rá és egyből rákaptál arra, ami a másik felet hibáztatná. Sunshinedoll férfigyűlölő hozzászólásaira itt mindig akad vevő.

2017. júl. 10. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!