Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek is gáz, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is gáz, ha a párotok amúgy egész nap nem csinál semmit, mégsem keres titeket?

Figyelt kérdés
Főleg úgy, hogy napok óta nem láttátok egymást.

2017. júl. 9. 11:50
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
#10 pf, az igen. Én is hasonlót sejtek, mármint azt, hogy nem csak én vagyok a képben. De legalábbis az biztos, hogy nem szerelmes, márpedig ennyi idő után már vagy érzel valamit, vagy hagyjuk(1-2 hónapja ismerkedünk). Pont ebben az időszakban kéne a leginkább odalenni egymásért, nem pedig ilyen szinten szarni a másik fejére.
2017. júl. 9. 12:36
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
"Pont ebben az időszakban kéne a leginkább odalenni egymásért, nem pedig ilyen szinten szarni a másik fejére." - Na, én pont emiatt nem kerestem társat egyszer sem, amikor éppen állást kerestem. :-)
2017. júl. 9. 12:38
 13/20 anonim ***** válasza:
61%

Sokat kell még tanulj. :))

De ne aggódj. Megtanulod amit kell. Minden rendben lesz. :))

2017. júl. 9. 12:58
 14/20 A kérdező kommentje:
#13 mire gondolsz? Tudod, csalódtam már jópárszor pasiban és ha nem érzem azt, hogy biztosan érdeklem, akkor inkább minél előbb kilépek. Annyi szemét fickó van, nekem nincs türelmem kivárni a pofára esést.
2017. júl. 9. 13:19
 15/20 anonim ***** válasza:
84%

És mit vársz ettől a kapcsolattól?

Otthon van, nem tanul, nem dolgozik.

Téged sem keres, nem akar találkozni.

Mit vársz ettől?

Szíved joga benne maradni, de akkor ne sírj,hogyha a barátnőid boldog kapcsolatban vannak, együtt élnek a párjukkal, komolyan terveznek és hogy neked miért nem jut ilyen..Mindenki azt kapja,amit szakít.

Ha kicsit szeretnél komolyabb kapcsolatot,akkor dobd ki a srácot és keress olyat, aki alkalmas kapcsoaltra.

2017. júl. 9. 13:36
 16/20 A kérdező kommentje:
#15 ezt fogom tenni, csak azért kíváncsi voltam mások véleményére is. Nekem ez így mindenképp kevés. Szerintem, ha pár találkozás után az ember nem érzi azt, hogy "hú, nekem ő kell!", akkor megette a fene. És hát igen, a srác részéről nem ezt érzem :/
2017. júl. 9. 13:40
 17/20 anonim ***** válasza:
77%
Igen gáz. Nem csinál semmit és nem ír ez annak a jele hogy nem érdekled túlságosan. Lépj ki belőle.
2017. júl. 9. 13:58
 18/20 anonim ***** válasza:
77%
Az.
2017. júl. 9. 14:00
 19/20 anonim ***** válasza:
57%
Akinek kellesz,az keres.Tök mindegy,mik a körülmények,minden hárítás csak rizsa.
2017. júl. 9. 16:59
 20/20 A kérdező kommentje:
#19 ez így igaz. Mondtam is neki, hogy legyen vége, különösebben nem ellenkezett. Ezért kell mindig a megérzésekre hallgatni :D Ha valakin úgy érzed, hogy nem érdekled eléggé, az úgy is van.
2017. júl. 9. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!