Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit tennétek, ha két egész szexmentes hét után olyat mondana nektek a párotok, hogy "Volt egy romantikus éjszakám egy női ruhakatalógussal! "?
Meglepődnék, mert nálunk ilyen nincs, hogy csakis miattam ne lenne szex két hétig. :D
De amúgy meg lehet beszélni ezt normálisan is.
Na de miért kell célozgatni, ha elhanyagoltnak érzi magát? Meg egyáltalán, miért volt az a két szexmentes hét?
Nekem ne célozgasson a párom, ha megkíván, akkor csókoljon bele a nyakamba, vagy tegyen valami olyat, hogy én is kívánjam őt, aztán hajrá!
Csak finoman céloznék rá, hogy áldásom rájuk.
Ahhoz főben járó bűn kell, hogy ennyi ideig ne legyen kedvem szexelni, és amíg nem tesz a kedvemre, én se az övére.
Még mindig jobb, mintha azt mondja, hogy az eddig kihasználatlan kapacitását az érdeklődésed hiányában kölcsönadta másnak...
Egyébként mit számít, mit tenne más? Ha magadtól ennyire nem érdekel a dolog, akkor kb. mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!