Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok! Mit tennétek, ha két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit tennétek, ha két egész szexmentes hét után olyat mondana nektek a párotok, hogy "Volt egy romantikus éjszakám egy női ruhakatalógussal! "?

Figyelt kérdés
Észbe kapnátok és erős célzásnak vennétek, hogy nagyon elhanyagoltátok őt az ágyban, aztán bepótolnátok a hiányát?
2016. okt. 10. 20:12
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
És a lányok mit mondjanak ha őket hanyagolják? Gyakori eset.
2016. okt. 10. 20:15
 2/7 anonim ***** válasza:
9%
Mit lázadozik az a rabszlga férfi-állat, nem arra van tartva, amit írsz. Az a friss munkaerő (bevándorlók) dolga. A "pasi" csak a plázában teherhordó és interaktív pénztárca.
2016. okt. 10. 20:16
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Meglepődnék, mert nálunk ilyen nincs, hogy csakis miattam ne lenne szex két hétig. :D

De amúgy meg lehet beszélni ezt normálisan is.

2016. okt. 10. 20:20
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen kérdéseknél adok hálát, hogy az én párkapcsolatomban működik a kommunikáció. Ne célozgass neki, hanem mondd el, mi zavar!
2016. okt. 10. 20:48
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Na de miért kell célozgatni, ha elhanyagoltnak érzi magát? Meg egyáltalán, miért volt az a két szexmentes hét?

Nekem ne célozgasson a párom, ha megkíván, akkor csókoljon bele a nyakamba, vagy tegyen valami olyat, hogy én is kívánjam őt, aztán hajrá!

2016. okt. 10. 20:50
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Csak finoman céloznék rá, hogy áldásom rájuk.

Ahhoz főben járó bűn kell, hogy ennyi ideig ne legyen kedvem szexelni, és amíg nem tesz a kedvemre, én se az övére.

2016. okt. 10. 21:37
 7/7 anonim ***** válasza:

Még mindig jobb, mintha azt mondja, hogy az eddig kihasználatlan kapacitását az érdeklődésed hiányában kölcsönadta másnak...

Egyébként mit számít, mit tenne más? Ha magadtól ennyire nem érdekel a dolog, akkor kb. mindegy.

2016. okt. 19. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!