Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Több éves együttélés után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több éves együttélés után szakítás, majd kiderült hogy nő miatt volt az egész. Hogyan lehet ezt feldolgozni?

Figyelt kérdés
Mennyi idő kell, mire bele lehet ebbe törődni?
2016. jún. 5. 22:09
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
És még lekezelően is bánik, beszél velem. Kimutatja hogy igen, neki összejött az élet. Hogy fordulhat ki magából valaki?
2016. jún. 5. 22:12
 2/11 anonim ***** válasza:
Talán kicsit részletesebben nem lehetne felvázolni a szituációt?
2016. jún. 5. 22:49
 3/11 anonim ***** válasza:

Te vagy a nő vagy a férfi? Nem tettél ellene semmit?

Ha nem érted a dolgot, nem tudsz mit tenni, csak hogy próbálod elfelejteni. Ki tudja mennyi idő kell neked ehhez. Ha meg mutatja is direkt, hogy hahaha neki összejött, akkor te meg játszd meg, hogy hát gratulálsz, majd neked is összejön egy olyannal, aki nem cseszi át a fejed. :) Ha meg esetleg a jelenlegi párja beszól, csak annyit mondj, hogy ha téged elhagyott érte, ki tudja, hogy őt nem e fogja elhagyni másért, nem e fogja megcsalni őt is. Kitartás :)

2016. jún. 5. 23:00
 4/11 anonim ***** válasza:

En 2 eve jartam igy. Sajnos a mai napig nem rendezodtem teljesen..neha ugy erzem nem is fogok. Tobb eves kapcsolat volt a kozos jovot terveztuk, de hip hopp elhagyott. Kiderult, h mas miatt es meg is csalt elotte. Durvan beszelt velem, nagyon megbantott. Egy honapra ra keresett, h megbanta, de en annyira magam alatt voltam, h latni sem akartam. Aztan folytatta, amit elkezdett azzal akivel csalt. Aztan is irogatott, de mindenhol letiltottam, mert faj a mai napig, h olyan csunyan atvert es vigan eli az eletet azzal a ribivel- aki mellesleg tisztaban volt azzal, h az exem akkor velem volt..

Szerintem akkor lesz jobb, ha majd talalok valakit, aki betolti ezt a hatalmas urt a szivemben, amit az exem hatrahagyott- baris remelem, mert ez neha elviselhetetlen...

2016. jún. 6. 02:39
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem is az ő hiánya fáj,hanem ahogy viselkedik/viselkedett.Sokkal jobb lenne ha nem kéne látnom,hallanom,de vannak közös gyerekeink.Miért nem lépet ki előbb a kapcsolatból és kezdhetett volna új életet?és miért neki áll feljebb? Utolsó,megértelek.Neked is nehéz.Nekem az árulás fáj jobban.Hónapokig hülyének nézett.
2016. jún. 6. 03:24
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem lehet behatarolni, hogy mennyi idobe fog ez neked telni. De probalj meg pozitiv lenne, es ebben az idoszakban legyen onzo! Es valtoztass a szakasaidon a hobbiaidon, keress valami ujat, es akkor sok ujdonsag jon az eletedbe, amitol bolog leszel! Hajra
2016. jún. 6. 04:43
 7/11 anonim ***** válasza:
Udv a klubban:) erdekes az en esetem mert amint megtortent es nem minket valasztott,vmi megpattant bennem.Es par napra ra megismertem vkit aki annyira a zsanerem volt annyira vonzott h letojtam a valast,h egyedul maradtam a gyerekekkel es fogalmam sem volt h hogy fogunk elni.Csak ennek a fellangolasnak eltem es el is tartott 2evig ami eleg volt arra h elnyomja bennem a ferjem feletti csalodast,banatot.Olvastam szakkonyvet,atbeszeltem pszichologussal de csak amikor mar uj parom (tehat nem a fellangolos szeretos) lett 2 ev mulva,akivel kolcsonosen szerelmesek voltunk es tudtam h jo helyen leszunk,akkor jott ki az egesz.2hetig bogtem zsinorban es nem tudtam az okat.Akkor engedtem el.Van elet utana,hidd el.Itt gyakorin is szamtalan esetet irnak le.Ez csak egy melypont az eletedben.
2016. jún. 6. 06:44
 8/11 anonim ***** válasza:
Azt kihagytam, hogy a tobb eves kapcsolatunkat ugy zarta le a 30 eves exem, hogy este felhivott, hogy szeret es jo ejt kivanjon (en uton voltam akkor es tenyleg annyira jol elszineszkedte a dolgot, h total nem sejtettem semmit, szamomra o volt a tokeletesseg). Masnap arra ebredtem, hogy facebookon massal van kapcsolatban (azt is kiraktak,h az evfordulojuk joval a szakitasunk elott van)..konkretan egy nala joval fiatalabb lannyal. En majd meghaltam, hivtam, hogy mi akar ez lenni, konkretan magamon kivul voltam o pedig tok lazan viselkedett, sot kinevetett amikor azt mondtam neki, h nem ismerek ra. Amikor felhoztam, hogy megcsalt es, hogy milyen ember..akkor nevetve azt mondta, h olyan negativ a hozzaalasom!!!! Erre nem tudtam mit mondani, lefagytam, mint aki nem hisz a fulenek..mintha egy tinivel beszeltem volna..Jah igen boldogan kellett volna fogadnom a hirt, h a ferfi akivel evekig egyutt voltam, a jovot terveztuk, megcsalt, hazudott es attaposott rajtam. A mai napig nem vagyok kepes felfogni, h h tehet ilyent valaki, hol a lelkiismeret? A legjobb eveim elmentek. Itt vagyok 30 hoz kozel..ilyenkor nehez ismerkedni, mindent ujra felepiteni valakivel..mostanra ott tartok, h ez a resze bant a dolognak, hogy hoppon maradok...
2016. jún. 6. 10:53
 9/11 A kérdező kommentje:

Ha nem is szószerint, de hasonlóan jártam kedves utolsó. Nem az bánt, hogy elhagyott, hanem "ahogyan" csinálta.

Nem vagy 30 éves, semmi nincs veszve, még előtted az élet. Csak ugye az ember már nehezbben bízik, legalábbis én.

2016. jún. 6. 12:34
 10/11 anonim válasza:

Hogy lehet feldolgozni?!

Nem leszek túl népszerű a válaszommal, de a véleményem,hogy valószínűleg feldolgozni teljesen nem lehet.

Megbiztal valakiben,az eleted akartal leelni vele,aki egyik a percről a másikra elhagyott.

Engedd el a kapcsolatot, gyászold meg. Hónapok múlva sokkal jobban fogod magad erezni.

Orulj,hogy most derült ki,hogy milyen ember. Szomorú lett volna x gyerekkel,hitellel stb.

2017. jún. 5. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!